To nejlepší: Kuřecí lahůdky podobné
Valerie Ferguson
Recepty na příptavu jédel z kuřecího masa.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2001 , Svojtka & CoOriginální název:
Great chicken dishes
více info...
Podobné knihy (9)
Pochúťky a misy z hydiny František JanataFrantišek Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božsk... více
Drůbež se nikdy nepřejí Vladimír Chaloupka
Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více
Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Pavel Martin
České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více
Jídla z kuřecích prsou kolektiv autorů
Recepty od babičky, s fotopostupem. více
Drůbež a drůbeží pochoutky Hana Sedláčková - Pačová
Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více
Pripravujeme kuracinu Anne Willan
Príprava, pečenie, dusenie, smaženie, grilovanie a zapekanie kuracieho mäsa, recepty na šaláty, omáčky, polievky a vývary z kuraciny. více
Recepty zo života 29 Ivan Štefánek
Nová hydinová kuchyňa více
Rychlé večeře: Kuře Kate McMillan
V této lákavé kuchařce najdete vše, co potřebujete vědět, abyste dokázali připravit dokonalou večeři z kuřecího masa pro svou rodinu a přátele. Kniha obsahuje přes 50 receptů na chutné pokrmy, přílohy i saláty a navíc je... více
Oblíbené kuřecí recepty Alena Doležalová
Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, vět... více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2000 | To nejlepší: italská kuchyně |
2002 | Ryby |
2002 | Moučníky a dorty |
2000 | Pohoštění: Slavnostní příležitosti |
2000 | Vegetariánská klasika |