To nejlepší: Kuřecí lahůdky podobné
Valerie Ferguson
Recepty na příptavu jédel z kuřecího masa.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2001 , Svojtka & CoOriginální název:
Great chicken dishes
více info...
Podobné knihy (9)
Drůbež se nikdy nepřejí Vladimír ChaloupkaDrůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více
Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Pavel Martin
České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více
Jídla z kuřecích prsou kolektiv autorů
Recepty od babičky, s fotopostupem. více
Drůbež a drůbeží pochoutky Hana Sedláčková - Pačová
Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více
Pripravujeme kuracinu Anne Willan
Príprava, pečenie, dusenie, smaženie, grilovanie a zapekanie kuracieho mäsa, recepty na šaláty, omáčky, polievky a vývary z kuraciny. více
Recepty zo života 29 Ivan Štefánek
Nová hydinová kuchyňa více
Rychlé večeře: Kuře Kate McMillan
V této lákavé kuchařce najdete vše, co potřebujete vědět, abyste dokázali připravit dokonalou večeři z kuřecího masa pro svou rodinu a přátele. Kniha obsahuje přes 50 receptů na chutné pokrmy, přílohy i saláty a navíc je... více
Oblíbené kuřecí recepty Alena Doležalová
Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, vět... více
Pochúťky a misy z hydiny František Janata
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božsk... více
Autorovy další knížky
2000 | To nejlepší: italská kuchyně |
2002 | Ryby |
2002 | Moučníky a dorty |
2000 | Pohoštění: Slavnostní příležitosti |
2000 | Vegetariánská klasika |