Umění francouzské kuchyně 2 podobné
Julia Child
![Umění francouzské kuchyně 2 Umění francouzské kuchyně 2](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/285306/mid_umeni-francouzske-kuchyne-2-0Lg-285306.jpg?v=1455546123)
Umění francouzské kuchyně série
< 2. díl
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Naleznete zde: • první autentický, vyzkoušený recept na výrobu francouzského chleba, • polévky včetně rybích a bisque z darů moře, • masitá jídla od venkovské kuchyně až po slavnou haute cuisine, • třináct skvělých receptů na pošírované kuře s omáčkou, • lákavě sestavené zeleninové pokrmy, • záplavu dezertů od jednoduchých až po absolutně velkolepé pochoutky. Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Osobní rozvoj a styl
Vydáno:Originální název:
Mastering the Art of French Cooking, Volume Two
více info...
Podobné knihy (4)
Kuchařka obsahuje zajímavá jídla současného francouzského kulinářského umění včetně zásad stolování. více
![Francouzská kuchyně Francouzská kuchyně](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202392/francouzska-kuchyne-UXs-202392.jpg?v=1396379228)
Polévky; Předkrmy; Vejce; Omáčky; Zelenina; Ryby; Potraviny ze zvířecích vnitřností; Masa; Drůbež; Zvěřina; Moučníky; Ovoce více
![Francouzká kuchařka Francouzká kuchařka](https://www.databazeknih.cz/img/books/81_/81189/francouzka-kucharka-81189.jpg?v=1394461925)
Francouzká kuchyně má na světě pověst-jako nejlepší a nejrozmanitější. Ke kouzlu francouzké kuchyně přispívají také rozmanitosti krajových kulinářských specialit. více
![Francouzská kuchyně pro zpestření jídelního lístku českých hospodyněk Francouzská kuchyně pro zpestření jídelního lístku českých hospodyněk](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412449/francouzska-kuchyne-pro-zpestreni-j-fpg-412449.jpg?v=1559301240)
Francouzská kuchyně patří mezi ty, které se ve světě nejvíce proslavily. Už Marie Sandtnerová zjistila, že francouzská jídla jsou zdravější, chuťově i na pohled podstatně pestřejší než ta naše. Za vyzkoušení rozhodně sto... více
Autorovy další knížky
2014 | ![]() |
2016 | ![]() |
2016 | ![]() |