Vaříme z luštěnin a obilovin podobné
Eva Šafářová
Sešit obsahuje předpisy na přípravu pokrmů z čočky, fazolí, hrachu, jáhel, krup, ovesných vloček, pohanky a rýže. Kromě předpisů na polévky, hlavní jídla, saláty, nákypy, moučníky apod. pojednává o správné úpravě luštěnin a obilovin a o jejich místě v naší kuchyni.
Podobné knihy (4)
Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku kolektiv autorůPublikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich... více
Pochoutky z rýže, luštěnin a obilnin kolektiv autorů
Další praktická kuchařka z řady Dobře jíst, dobře žít - Pochutiny z rýže, luštěnin a obilovin. Rýže a obiloviny jsou zdrojem složitých sacharidů, které nám dodávají dlouhodobou energii, luštěniny zase zdrojem kvalitních ... více
Jedlá zo sóje, iných strukovín a obilnín Mária Hajková
Kuchárska knižka s receptami na spracovanie sóje, fazule a fazuľky, hrachu a hrášku, šošovice a obilnín. Prvé vydanie. více
Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena Stanislava Jarolímková
Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte se důvody, proč je zařazovat do jídelníčku, co se skrývá za poněkud tajuplnými pojmy jako pukance... více
Štítky knihy
luštěniny obilí, obilniny, obiloviny
Autorovy další knížky
1984 | Vejce ve studené i teplé kuchyni |
1970 | Obložené chlebíčky a studené mísy |
1993 | 100 a 1 pokrmů z vajec |
1969 | 200 druhů pomazánek |
1991 | Pokrmy s vůní česneku |