Wok - Více než 100 nepostradatelných receptů podobné
kolektiv autorů
Více než 100 série
1. díl >
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i další přísady a vynikající pokrm vznikne za několik minut. Máte-li rádi dobré a zdravé jídlo, a přitom nemáte nikdy dost času na jeho přípravu, pořiďte si wok a naučte se v něm vařit jako mistři! Kniha vám nabízí spoustu skvělých receptů, třeba krevety v těstíčku, kuře s oříšky kešú, rybí kari, kuře terijaki se sezamovými nudlemi nebo bambusové výhonky se smaženým tofu.... celý text
Podobné knihy (4)
Pánev wok, pokrmy nejen asijské Karina HavlůAnotace Wok je široká, hluboká a oblá pánev, která může sloužit zároveň jako hrnec. Slouží k rychlé úpravě masa, zeleniny, ale i třeba moučníků. Ve woku můžeme pokrmy dusit, vařit v páře nebo smažit. Pokrmy připravujeme... více
Pánev WOK aneb nejen čína na talíři Pavel Martin
Pánev wok patří k základnímu vybavení čínské kuchyně, její zvláštní tvar napomáhá rychlé a zdravé úpravě masa a především zeleniny, navíc se dá použít k vaření v páře i k dušení a speciálnímu uzení. Tato kniha vás naučí,... více
Pokrmy na pánvi wok Olga Ticháčková
příprava masa na pánvi wok více
Kuchařka WOK Renata Zlatá
Recepty a seznámení s kuchyňským pomocníkem-pánví WOK. Najdeme zde popis co je pánev WOK i návod jaký WOK si koupit,jak ji udržovat a jak ve WOKU vařit a zároveň recepty od polévky až po moučníky připravené na této pá... více
Štítky knihy
kuchařky vaření čínská kuchyně wok