Zelenina v kuchyni celého světa podobné
Libuše Vlachová , František Raboch
Kniha přispívá k větší spotřebě zeleniny v naší stravě, učí její pestřejší úpravě a seznamuje s přípravou zeleniny v různých zemích. Přináší řadu předpisů na studené a teplé předkrmy, polévky, hlavní chody, přílohy, omáčky, saláty a pomazánky.
Podobné knihy (5)
Zelenina v české kuchyni Libuše VlachováKniha nabízí inspiraci při zavádění nových kuchyňských úprav a nových druhů zeleniny do tradičního českého jídelníčku. více
Zeleninové pokrmy kolektiv autorů
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro lehkou a velmi rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více
Teplé zeleninové večeře Naděžda Blažíčková
Pestré teplé zeleninové pokrmy. více
100 a 1 zeleninových jídel Jaroslav Zahálka
Zajímavé zeleninové recepty z domova i ciziny. více
Zelenina v kuchyni Elke Fuhrmann
Využití zeleniny při přípravě jídel, mnohdy i méně známých. více