Zelenina v kuchyni celého světa podobné
František Raboch , Libuše Vlachová
Publikace obsahuje rozsáhlý výběr předpisů na zeleninové pokrmy prakticky z celého světa. Po krátkých úvodních statích, ve kterých se uvádí úprava některých málo známých druhů zeleniny, vhodná kuchyňská úprava zeleniny, podávání zeleniny apod.. jsou uvedeny předpisy na tyto druhy zeleninových pokrmů: studené a teplé předkrmy, polévky, hlavní chody, přílohy, omáčky, saláty a pomazánky.... celý text
Podobné knihy (5)
Zeleninové pokrmy kolektiv autorůTato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro lehkou a velmi rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více
Teplé zeleninové večeře Naděžda Blažíčková
Pestré teplé zeleninové pokrmy. více
100 a 1 zeleninových jídel Jaroslav Zahálka
Zajímavé zeleninové recepty z domova i ciziny. více
Zelenina v kuchyni Elke Fuhrmann
Využití zeleniny při přípravě jídel, mnohdy i méně známých. více
Zelenina v české kuchyni Libuše Vlachová
Kniha nabízí inspiraci při zavádění nových kuchyňských úprav a nových druhů zeleniny do tradičního českého jídelníčku. více