100 nábojů: Šest na odstřel přehled
Brian Azzarello , Eduardo Risso
100 nábojů série
Šest příběhů. Pro některé začátek. Pro jiné konečná. Agent Graves postupně rozmístil své kameny po hrací ploše a chystá se na závěrečný souboj s Trustem. Podobně postupují i jeho protivníci, kteří budou muset bojovat nejen s Gravesem, ale i mezi sebou navzájem. Hra se čím dál tím víc komplikuje, a pokud hráči budou chtít přežít, musí si uvědomit, kam vlastně patří a kam se chtějí dostat. Jedno je jisté - všichni se do dalšího kola nedostanou.... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2012 , BB artOriginální název:
100 Bullets: Six Feet Under the Gun, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 100 nábojů: Šest na odstřel. Přihlašte se a napište ho.
Šest jednosešitových povídek, které víceméně fungují jako medailonky šesti postav. I když je pořád třeba dávat bacha, co se kde šustne, protože na to bude v budoucnosti určite odkaz.
Šest sešitů, šest samostatných dílků do mozaiky. Moje A4-ka, kde si píšu co se kde dělo je už skoro popsaná z obou stran. Opět je třeba připomenout, že největší zážitek ze čtení lze dosáhnout jedině, když to člověk čte naráz v rychlém sledu. Ten díl s Lonem, kdy skončí jak skončí - tak to jsem si říkal, že je nějaká retrospektiva, ale jelikož jsem už začal číst další knihu, je zřejmé, že se to děje všechno postupně a autor nás netrápí v tom brutálním propletenci ještě časovými skoky. To už by bylo k zesrání a Lono je zjevně nesmrtelný. Setkáváme se i se stále spícím minutemanem Willim Timesem a s tím koncem se to celé zamotává ještě více. Je to geniální po všech stránkách.
Kniha 100 nábojů: Šest na odstřel v seznamech
Šest samostatných povídek, takové střípky spíše vysvětlující, na první pohled moc hlavní děj neposunující, ale v dalším pokračování se předpokládám ukáže, že až tak "nedůležité" to nebylo. Jinak příběhy i kresba opětovně výborné - je až k neuvěření, kolik děje se autorům do jednotlivých povídek podařilo vměstnat, když víceméně v každé povídce je vedle hlavního příběhu vyprávěna ještě nějaká dodatečná dějová linka. Opět naprostá spokojenost.