100 receptov na posilnenie imunity přehled
Charlotte Haigh
Silný imunitný systém človeka je základom zdravia. Táto jedinečná kniha vás oboznámi s najdôležitejšími potravinami, ktoré imunitný systém podporujú, a tým chránia zdravie. Každú z potravín kniha stručne charakterizuje, vyzdvihuje jej prínos a odhaľuje neoceniteľné výživové hodnoty, ako aj niektoré neznáme, ale fascinujúce skutočnosti. Ako bonus k charakteristike každej z týchto potravín kniha ponúka jednoduchý, chutný recept. Dnes si na ňom pochutíte a v budúcnosti oceníte jeho prínos k vášmu zdraviu!... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2008 , Slovart (SK)Originální název:
The Top 100 Immunity Boosters, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 100 receptov na posilnenie imunity. Přihlašte se a napište ho.
Dobrá kniha.Ke každé potravině je recept.Jaký vitamín daná potravina obsahuje,prostě dobré rady jak posílit imunitní systém před chřipkou.
Stačí vytrhať "živočíšne strany" 91-102 a zostane nám 88 vegánskych receptov ako si zlepšiť imunitný systém. Každý recept má priestor na jednu stranu a surovina v každom recepte je vždy iná. Ide o rôzne zeleniny, plodiny, ovocie, obilniny, orechy a tak. Na konci je ešte 5 strán krátkych rád, čo jesť keď... (keď máte depresiu, astmu, bolesť hrdla...) Taká malá príručná knižka.
Kniha 100 receptov na posilnenie imunity v seznamech
Pěkné, přehledné, na druhou stranu, nic nového pod Sluncem.