151 příběhů na Stezce Českem: Dobrodružství holky s bucket listem přehled
Lucie Kutrová

Lucie ve svých předešlých knihách popisovala krásy evropských stezek a náročnou Pacifickou hřebenovku. Tentokrát se však zaměřila na něco, co máme mnohem blíže. Na Stezku Českem. Pojďte si projít celou naši krásnou republiku a užít si přes 2000 km po českých kopcích a malebných vesničkách. Lucie je postrach ulice a na jejích cestách nikdy nechybí krizové situace, jež však většinou zvládne vyřešit s humorem, který jí není cizí. Uvidíte, kolik láskyplných lidí na cestě Lucie potká a s kým vším se seznámí. Na cestu s Lucií vyráží její největší parťák – sibiřský husky Marvel. Ale nebude jediný, kdo se k ní připojí. Nechá se zase ukecat brácha, který nesnáší šlapání do kopců? Přijedou kamarádky s dětmi? Připojí se 12letá holčička, která všem vytře zrak? Bude se partnerovi Lůcy stýskat více po Marvelovi, nebo po ní? Přijede i Marvelův tatínek? Kamarád, co miluje lezení a nesnáší chození? Kámoška s dalším huskym? Náhodní kolemjdoucí z přednášky? Guru lásky? Marvel: Je jedno, kam jdeme, hlavně že má matka kapsy plné kokin. Za to ji většinou nechám spát v mém stanu a na mé karimatce. V mém spacáku. A Honzovi se vždycky stýská více po mně.... celý text
Literatura česká Cestopisy a místopisy
Vydáno:Interpreti: Veronika Khek Kubařová , Lucie Kutrová
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 151 příběhů na Stezce Českem: Dobrodružství holky s bucket listem. Přihlašte se a napište ho.

Kniha není o Stezce Českem jako takové. Tu napsal Martin Úbl se všemi doporučeními a informacemi. Tohle je kniha o růžové praštěné holce, která je svá a nebojí se toho. Nade všechno miluje svého psa Marvela, který je úžasňáčkový. U knihy jsem se zasmála, ale chvílemi mi lezla i na nervy. Prostě putování po stezce a zažívání dobrodružství z pohledu Holky s bucket listem.

Mám to štěstí, že nejprve jsem zabalila batoh a až následně četla knížku od Lucie, protože být to obráceně, nikam nejdu. Zároveň mám pocit, že jsme každá šli jinou stezku. Nedejte se hlavně odradit "recenzemi", protože kde si Lucie stěžuje na obsluhu a jídlo, my jsme byli spokojení.
O Stezce se čte hezky, ale začít jí na vlastní kůži má mnohem větší kouzlo.
Vychází nová kniha oblíbené cestovatelky
30.03.2023
Pověst potížistky, Ve stínu popela a další knižní novinky (13. týden)
26.03.2023
Kniha 151 příběhů na Stezce Českem: Dobrodružství holky s bucket listem v seznamech
v Mé knihovně | 111x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Pro mě zklamání. Nejdřív jsem četla jsem knihu: 151 dní po evropských stezkách a těšila se na humor, který ve mě uvízl.
Tady jsem jej postrádala. Ještě, že má Lucka bráchu, alespoň ten to oživil ;)
Mé hodnocení:
plusy
+ inspirace, o stezce Českem jsem nevěděla
+ lidí, kteří se přidali na část stezky k Lucce (oživení)
+ zvládla to a Marvel také a ještě o tom napsala knihu
mínusy
- používání zdrobnělin
- jídelníčku bylo až moc
- chybělo mi tam víc humoru
Pokud jste ještě žádnou Lucky knihu nečetli, doporučila bych vám: 151 dní po evropských stezkách.