52 nedělních obědů přehled
Jan Váňa
Je prostřeno k nedělnímu obědu... Lahodné aroma se šíří kuchyní a rodina se schází právě včas. Šéfkuchař pražského interhotelu pro vás připravil lehká, moderní jídla, která přilákají nejen chutí a vůní, ale i svým aranžmá. Základem jejich přípravy jsou kvalitní suroviny, z nichž podle podrobného postupu vykouzlíte nezaměnitelný hlavní chod. Pokud ho doplníte doporučeným nápojem, docílíte skutečně harmonické kombinace hodné profesionála. Zkuste na Velikonoční neděli jehněčí kotletky pečené na rozmarýnu, k víkendovému letnímu posezení s přáteli krevetový špíz s mimitomaty, překvapte rodinné přátele na oslavě telecími medailonky s parmazánovou omáčkou nebo servírujte na Boží hod vánoční srnčí řezy na calvadosu. Po celý rok si můžete vybírat pro sváteční pohoštění z bohaté nabídky zeleninových, těstovinových, rybích či drůbežích pokrmů a věřte, že se k mnohým určitě vrátíte.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 52 nedělních obědů. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha 52 nedělních obědů v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 3x |
skvěle nafocené pokrmy pamatováno na ryby, zvěřinu, drůbež, telecí, hovězí i vepřové maso, vše lze připravit z běžně dostupných surovin na českém trhu , skvělá práce pana Váňa