52 nedělních obědů
Jan Váňa
Je prostřeno k nedělnímu obědu... Lahodné aroma se šíří kuchyní a rodina se schází právě včas. Šéfkuchař pražského interhotelu pro vás připravil lehká, moderní jídla, která přilákají nejen chutí a vůní, ale i svým aranžmá. Základem jejich přípravy jsou kvalitní suroviny, z nichž podle podrobného postupu vykouzlíte nezaměnitelný hlavní chod. Pokud ho doplníte doporučeným nápojem, docílíte skutečně harmonické kombinace hodné profesionála. Zkuste na Velikonoční neděli jehněčí kotletky pečené na rozmarýnu, k víkendovému letnímu posezení s přáteli krevetový špíz s mimitomaty, překvapte rodinné přátele na oslavě telecími medailonky s parmazánovou omáčkou nebo servírujte na Boží hod vánoční srnčí řezy na calvadosu. Po celý rok si můžete vybírat pro sváteční pohoštění z bohaté nabídky zeleninových, těstovinových, rybích či drůbežích pokrmů a věřte, že se k mnohým určitě vrátíte.... celý text
Přidat komentář
![vvikingg vvikingg](https://www.databazeknih.cz/img/users/34_/348430/m_vvikingg-Sul.jpg?v=1613031825)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
skvěle nafocené pokrmy pamatováno na ryby, zvěřinu, drůbež, telecí, hovězí i vepřové maso, vše lze připravit z běžně dostupných surovin na českém trhu , skvělá práce pana Váňa
Super recepty, které můžete kdykoliv uvařit z domácích surovin.
Pokud by někoho takhle kniha oslovila či by ji chtěl mít ve své sbírce, prodávám dále na svém Vinted účtu - kamilkakuka za přijatelnou cenu. Na výběr je z moha dalších 800+ titulu