Jeho slovo je zákon přehled
Ed McBain
Je leden. Na scéně jsou detektivové Steve Carella z 87. revíru a jeho partner Bert Kling. Jak rozkrývají případ, začíná být jasné, že mrtvoly jsou oběti pouliční války gangů mladistvých – hispánských Smrtihlavů, černošských Šarlatových mstitelů a skupiny bělochů známé zpočátku jen jako „parta“, vedené drsným chlapíkem Randym Nesbittem. Než se podaří Carellovi s Klingem případ uzavřít, stanou se další dvě vraždy a odehraje se tak zuřivá přestřelka, že o ní mluví jako o třetí světové válce...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno:Originální název:
Hail To The Chief, 1973
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jeho slovo je zákon. Přihlašte se a napište ho.
![Česneksmedem Česneksmedem](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/245132/m_cesneksmedem-YQC.jpg?v=1535273040)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Ten, jehož slovo je zákon, je v knize prezident gangu. Pokud je prezidentem magor, tak může mít problém nejenom město. Netradičně pojatá McBainovka, která se opět povedla. Teda trochu to kazí ty mladé mrtvoly.
Kniha Jeho slovo je zákon v seznamech
v Mé knihovně | 145x |
Šílené, co dokáže jeden magor, který si myslí, že dokáže spasit svět. No, vidíme to sami skoro každý den. Výborná detektivka.
Velmi uspokojivé.