Triky přehled
Evan Hunter (p)
Objavuje sa v nej známa skupina detektívov 87. revíru. Riešia rôzne prípady, ktoré sa stanú počas Halloweenu a všetky zvládnu rozlúsknuť do rána. Zmiznutie kúzelníka, prepady obchodov s liehovinami skupinou detí, nález rozštvrteného tela, lákanie sexuálneho maniaka a ešte niekoľko drobností. K tomu sa pridávajú pohľady do ich súkromia, ktoré je zväčša všelijaké, len nie harmonické.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 1992 , Slovenský spisovateľOriginální název:
Tricks, 1987
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Triky. Přihlašte se a napište ho.
Právě jsem znovu dočetl (za posledních 33 let už po několikáté:-)
Vlastním obě CZ vydání této knihy - jak první (paperback Práce 1991) které jsem si tehdy ihned koupil, tak i pozdější vydání od BB Art.
PS: Od McBaina (podobně jako od Chandlera) mám ve své knihovně všechny tituly, které kdy byly v ČR/ČSSR vydány..
= Jednoduše výborná detektivka - klasickej McBain:-)
81%
Skvělá detektivka, v níž se vyšetřují tři samostatné případy. A Carella na operačním stole bojuje o život po zasažení střelnou zbraní.
Moc doporučuji! Myslím, že zatím je to jedna z nejlepších detektivek od autora.
Kniha Triky v seznamech
kouzla vraždy detektivní drsná škola Halloween kouzelnické triky vyšetřování
Naprosto ideální čtení na konec října. Opravdu jsem ráda, že jsem na tuhle sérii narazila, protože mě zatím žádný díl nezklamal. Má to spád, dobře vymyšlené případy, dobrou partu policajtů i překvapivé momenty. Má to všechno, co má dobrá detektivka mít. Znovu se mi to hodně líbilo, jen jedna hvězda dolů za (na můj vkus) příliš urychlený konec. Ale jinak skvělé čtení.