ABC mladých techniků a přírodovědců - Speciál 85 přehled

ABC mladých techniků a přírodovědců - Speciál 85
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/410864/bmid_abc-malych-techniku-a-prirodovedcu--LrP-410864.jpg 5 32 32

Zvláštní vydání časopisu ABC mladých techniků a přírodovědců. Comicsy: Příhody Malého boha - Vlastislav Toman, František Kobík Příchod bohů - Vlastislav Toman, František Kobík Kruanova dobrodružství - Vlastislav Toman, František Kobík

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize ABC mladých techniků a přírodovědců - Speciál 85. Přihlašte se a napište ho.

david5746
01.01.2024 5 z 5

Pro mě nostalgická kultovka, moc rád jsem si ji po no ty vole skoro třiceti letech zase díky výzvě připomněl. Samozřejmě je to pro děti, ale to vůbec nevadilo...

jerisno
24.03.2022 4 z 5

Pěkné souhrnné vydání "Příhod Malého boha" a navazujících dobrodružství. V době, kdy příběhy vycházely v ABC, jsem je měl velmi rád a více-méně nasměrovaly mé čtenářské choutky do oblasti vědecké fantastiky. Ilustračně výborné, dějově lehce naivní, ale bylo to určeno dětskému čtenáři, takže v pohodě. Silná a zasloužená čtyřka.

Ivan F
05.02.2021 5 z 5

Povaly a pivnice skrývajú (okrem kostlivcov) všeličo možné a jedným z takýchto nájdených "pokladov" je aj ABC špeciál 85. S chuťou som si v ňom zalistoval a je to pre mňa číra nostalgia. ABC bolo pomerne podpultovým tovarom a mať tento špeciál spôsobilo, že ste boli v triede takým Malým bohom :-) Samotnému špeciálu nie je čo vytknúť, na svoju dobu bol zaujímavý a súhrnné vydanie troch komiksov do jedného vydania potešilo asi každého, kto tento špeciál čítal. Potešilo aj vesmírne pexeso (samozrejme s prevahou sovietskej techniky a kozmonautov, astronaut tam bol len jeden), vystrihovačky z príbehov a článok o Halleyovej kométe. Pre mňa bolo potešujúce aj zaradenie krátkej poviedky z pera Kira Bulyčova, literárneho otca Alice Seleznevovej, mojej detskej lásky.

Kniha ABC mladých techniků a přírodovědců - Speciál 85 v seznamech