Záhada hovoriacej lebky přehled
Robert Arthur jr.
V zberni sa nečakane zjaví iný kúzelník - Mág Maximilián. Za každú cenu chce získať kufor s lebkou. Napokon sa s Troma pátračmi dohodne, ale v noci havaruje na autostráde. Polícia na mieste nehody nič nenájde. Onedlho dostanú Traja pátrači veľký balík. Netrpezlivo ho otvoria a nájdu v ňom...
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 1995 , Mladé letáOriginální název:
The Mystery of the Talking Skull, 1969
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Záhada hovoriacej lebky. Přihlašte se a napište ho.
Oddychové čítanie na dobrú noc (pre mňa) a napínavé pre potomka. Užili sme si to a v podstate som rád, že som objavil diel, ktorý som si v časoch svojej mladosti nemal možnosť prečítať. Pre mladšie deti je to však výborné čítanie, ktoré im prinesie pôžitok z odhaľovania záhady - a mne pobavenie nad tým, ako sa dokážu čudovať nad tým, čo dospelí uhádnu. :-)
Kniha Záhada hovoriacej lebky v seznamech
kluci pátrající amatér detektivky pro děti
1986 | Alfred Hitchcock a traja pátrači |
1993 | Tajemství strašidelného zámku |
1993 | Záhada koktavého papouška |
1994 | Záhada vreštiacich hodín |
1994 | Tajomstvo ostrova kostier |
Obálka sami uložila do mysle ako jedna z mála po takom dlhom čase. Znova sa utápam v spomienkach a rozplývam, aké to bolo krásne a že treba to deťom doporučiť, že príbehy sú možno pre dospelých v mnohom predvídateľné, až moc ne/uveriteľné, ale spomeňme si, ako sme sa doslova klepali a nedočkavo otáčali stránkami pred tými desiatkami rokov. Ja teda rozhodne! Aj pri tomto diely :)