Dóóóst dobrej stresík přehled
Karen McCombie
Alice a... / Alica a... série
Alice, vaše oblíbená hrdinka, je opět tady a s ní i pohlední studenti z Francie. Ali s kamarádkami hrají hru, kdy všechny postupně musí s chlapci promluvit francouzsky. Pro stydlivou a nejistou Ali je to obzvlášť obtížný úkol. Starosti jí navíc přidělává kamarádka Jen, která zmizela. Tak to bude dóóóst dobrej stresík!
Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2006 , Fragment (ČR)Originální název:
Visitors, Vanishings and Va-Va-Va Voom, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dóóóst dobrej stresík. Přihlašte se a napište ho.
Zase další bezvadný díl, tentokrát okořeněný frantíkama a problémy v trojúhelníku Jabla-Linn-Alfie. Baví i v dospělosti :)
Kniha Dóóóst dobrej stresík v seznamech
humor pro dívky fiktivní deníky
2003 | Dóóóst dobrá rodinka |
2003 | Dóóóst dobrý rande |
2003 | Dóóóst dobrá ségra |
2004 | Dóóóst dobrý kámoši |
2009 | Moje trhlá rodinka |
V dalším díle této série se Alice dostává do nejedné stresové situace. Nejenže si jedna z kámošek vymyslí praštěnou sázku, kterou musí všechny holky z party splnit, ale taky se Alice dostává do role rádkyně - když se její sestry hádají kvůli vztahům, nejlepší kamarádka má problémy ve vztahu, ale i jedna z dalších kamarádek řeší vztahové problémy svých rodičů. Není toho málo a přitom to jsou zase témata ze života, s nimiž se člověk může setkat i v reálném životě. To je dost častý aspekt, s nímž autorka pracuje - realistické události, které jsou však viděny očima 13leté holky. Navíc je to opět zabalené do svižného stylu psaní s řádkou humorných hlášek, u kterých jsem se bavila. Tohle je za mne prostě dobrý. Bavilo moc!