Mega hustý šoky přehled
Karen McCombie
135
135
Alice a... / Alica a... série
To jsou zase mega šoky! Alice a její téměř "normální" rodinka jsou opět v akci - starší sestra Linn se zamilovala do totálního nafoukance, mladší bráška chce zachraňovat snad všechny zvířata na světě, k nim domů vlezou lupiči a hlavně - Alice je tajně zamilovaná do super kluka, jenže ten je o dost starší... No, jak tohle dopadne?
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mega hustý šoky. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Kniha Mega hustý šoky v seznamech
humor pro dívky fiktivní deníky
2003 | Dóóóst dobrá rodinka |
2003 | Dóóóst dobrý rande |
2003 | Dóóóst dobrá ségra |
2004 | Dóóóst dobrý kámoši |
2009 | Moje trhlá rodinka |
Další ze série ujetých a pološílených příběhů ze života Alice Loveové a její rodinky. Autorka se opět věnuje tématům, které se mohou v životě stát každému dospívajícímu - tentokrát hlavně na téma první lásky, která je zaslepující a směřuje k nesprávné osobě - a jak to pak dopadá, když člověk dělá z lásky blbosti. Autorka přitom neztrácí humor, zase jsem se u toho pěkně pobavila, i když tentokrát mám pocit, že kniha je trošilinku slabší než předchozí díly. Ale i tak je to pořád srdcovka. Je to psané s lehkostí, je to pubertálně střelené a teď během léta vlastně dost fajn oddechová záležitost.