Alice's Adventures in Wonderland / Alenka v kraji divů přehled

Alice's Adventures in Wonderland / Alenka v kraji divů
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38333/alenka-v-kraji-divu-alice-s-adventures-in-wonderland-38333.jpg 4 75 75

Bilingvní, anglicko-české vydání díla klasika světové literatury určené pro středně pokročilé zájemce o angličtinu.

Literatura světová
Vydáno: , Garamond

Alice's Adventures in Wonderland, 1865

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Alice's Adventures in Wonderland / Alenka v kraji divů. Přihlašte se a napište ho.

petrn
01.02.2025 4 z 5

Příběh Alenky v říši divů byl na mě až trochu moc šílený (na druhou stranu, co se dá čekat od snu, že).
K Alence jsem se dostal poprvé ve svých 35,když jsem četl obrázkovou knihu (zkrácená, zjednodušená verze psaná ve verších) pro syna, kniha se mi líbila, tak jsem si řekl, že si přečtu originál v plné verzi. A ten už mi tolik nebavil. Pro dítě plné představivosti to může být asi jiný zážitek.

Fortuna7
19.07.2023 4 z 5

Četla jsem britské vydání, zakoupené na anglickém zámku Beaulie, v jehož zahradách se autor pro svůj příběh inspiroval. Mnou zakoupená kniha na Databázi (logicky :-)) není, ale toto je počtem stránek mé knize nejblíž :-).
Jsem překvapená, jak moc je kniha odlišná od filmových zpracování, ale vlastně mi to takhle vyhovovalo daleko víc. Alenka je neskutečný bizár a já k tomu tak přistupuji takže jsem spokojená, mám tento příběh ráda, ale chápu, že není pro každého.

Hakate
28.08.2022 2 z 5

Velmi, velmi ujetá pohádka, která rozděluje lidstvo na 3. Části,
Ti co, ji ještě nečetli, ti to co ji milují a ti co ji nesnáší...a Já patřím do té poslední skupiny. :)

Kniha Alice's Adventures in Wonderland / Alenka v kraji divů v seznamech

v Mé knihovně32x