Anatomie srdce přehled
Jenn Bennett
Pro skutečnou lásku se vyplatí riskovat. Beatrix Adamsová přesně ví, jak stráví léto před maturitním ročníkem. Je odhodlaná jít ve stopách Da Vinciho a pustit se do něčeho, co jí poskytne výhodu ve výtvarné soutěži sponzorované muzeem: chce vytvářet dokonalé anatomické kresby. K tomu ale potřebuje vidět skutečné mrtvoly naživo. Pokusí se proto dostat do nemocničního programu, aby mohla docházet na pitevnu, a cestou domů potká v nočním autobusu tajemného Jacka, který její plány obrátí úplně naruby.... celý text
Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno:Originální název:
The Anatomical Shape of a Heart, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anatomie srdce. Přihlašte se a napište ho.

Feel good romance se vším všudy, nechybí jí čtivý styl psaní, několik zajímavých zápletek kromě té hlavní milostné, vtip ani drama. Sympatická dvojice středoškoláků v knize řeší nejen vzájemnou náklonnost, ale i rodinné vztahy a teenagerovská dilemata. Román splňuje žánr na jedničku, čtení mě bavilo a postavám jsem fandila.

Zatím všechny knihy od autorky jsou fajn suprový čtení.Ale stejně Kudy ke hvězdám zatím nic nepřekonalo
Proradná kráska, Poslední sbohem a další knižní novinky (19. týden)
05.05.2024
Kniha Anatomie srdce v seznamech
v Mé knihovně | 97x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2020 | ![]() |
2021 | ![]() |
2022 | ![]() |
2023 | ![]() |
2024 | ![]() |
Svěží příběh s hodně neotřelými prvky, ať už to jsou výtvarné zájmy obou hlavních hrdinů nebo jejich rodinné trable. Dobre napsané, docela uvěřitelné.