Anežka a král: Jediná láska Přemysla Otakara II. přehled

Anežka a král: Jediná láska Přemysla Otakara II.
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47594/bmid_anezka-a-kral-jedina-laska-premysla-L84-47594.jpg 4 52 52

Mladičká Anežka je oblíbenou dvorní dámou manželky českého krále Přemysla Otakara. Těžko si přiznává, že se zamilovala do manžela své ochránkyně, a prudkému citu se ze všech sil brání. Pak se s Otakarem náhodou potká v noci na hradní chodbě a podlehne jeho mocnému kouzlu. Jenže král ví přesně, že dědic trůnu musí vzejít z manželského lože.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anežka a král: Jediná láska Přemysla Otakara II.. Přihlašte se a napište ho.

Aranel15
03.11.2024 3 z 5

Knihu by určitě okořenilo trochu více sporů a nesnášenlivosti mezi Otakarovo ženami. Takhle působí děj hrozně růžově a nemyslím, že svět žen je takto tolerantní a přátelský vůči sokyním.

JanaProchazka
12.05.2024 2 z 5

Moc jsem té love story nevěřila. Bylo to odosobněné a děj byl dost na sílu.

WaN635
03.02.2023 3 z 5

Červená knihovna s reálnými postavami. Tolerantní Markéta, temperamentní Anežka a ohnivá Kunhuta, osudové ženy mého oblíbeného českého krále.
Nějak jsem této pohádce nepřišla na chuť, král pro mě byl málo prchlivý a ,,jeho ženy,, příliš tolerantní vůči sobě navzájem.

Kniha Anežka a král: Jediná láska Přemysla Otakara II. v seznamech