Anglická zahrada přehled
Petra Klabouchová
Takhle asi vypadá smrt. Nebo peklo. Náhlé zmizení dvou desetiletých chlapců zasáhne dramatickým způsobem do životů všech obyvatel malého městečka. Obětí bezhlavého vyšetřování se stává rodina zmizelých chlapců, stejně jako celá řada dalších místních postav. Myslíte si, že něco takového se ve skutečnosti stát nemůže? Omyl. Už se stalo. Příběh je inspirovaný skutečnými událostmi z roku 2006.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anglická zahrada. Přihlašte se a napište ho.
Při čtení tohoto příběhu se ve mě míchaly rozporuplné pocity... hněv, smutek, nenávist... Jsem zděšená z toho, jak z matky, které se zhroutil svět mohou udělat viníka. Nepodat pomocnou ruku a ještě kopnout... jak mohou obvinit a dát za mříže nevinného člověka.. jak nemohou stále hledat a hledat, všude, bez přestávky... chlapečci by mohli žít, kdyby se lidé chovali srdečně a ne jako zrůdy... .. čtení bylo velmi, velmi těžké... svědectví těch ubohých dětí se nečetlo lehce, vždy pomohlo odvrátit se od knihy zpět do reality... moc mě to mrzí, snad je jim již dobře
Možná jsem zaujatá - protože proboha, napsala to Petra Klabouchová! - ale já ke knížce až takový výhrady nemám. Ano, nějaké repetitivní pasáže byly trochu zbytečné a občas penízky dost otravné, ale tak to prostě je.
Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)
13.10.2024
Knižní novinky (30. týden)
19.07.2020
Kniha Anglická zahrada v seznamech
české detektivky a krimi psychologické thrillery skutečné kriminální případy podle skutečných událostí zmizení dětí
2023 | U severní zdi |
2021 | Prameny Vltavy |
2024 | Ignis fatuus |
2020 | Anglická zahrada |
2019 | Podvod zlatého faraona |
Nebylo to špatné, ale paní Klabouchová umí lépe.