Anička v zahradě přehled
Ivana Peroutková
Anička (I. Peroutková) série
< 10. díl
Letní prázdniny utíkají jako voda, a Anička jejich začátek strávila právě na řece. Byl to báječně dobrodružný i trochu nebezpečný týden, vždyť sjela na kánoi Lužnici! Teď se Anička chystá k babičce na vesnici. Chodila tam jeden rok do školy, kamarádky ji už čekají. Anička se na ně moc těší, i na Parašína, s kterým byla vždycky zábava – a zase ji překvapí. Jaký tedy bude konec prázdnin, co všechno Aničku čeká?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anička v zahradě. Přihlašte se a napište ho.
Dcera knihu hltala, já se občas nudila. Jinak musím uznat, že návrat do dětství, do normálního života, kdy se řeší, kdo s kým kamarádí, co kde roste a kam se půjdou koupat, je nádherný.
Kniha Anička v zahradě v seznamech
v Mé knihovně | 14x |
2004 | Anička a její kamarádky |
2018 | Valentýnka a narozeniny |
2010 | Anička u moře |
2013 | Anička a Velikonoce |
2012 | Anička a cirkus |
Přečtená před lety.
Hodnocení série: knihy ze série Anička by si měl přečíst včetně dítěte taky dospělý, protože nejen on se s hlavní postavou ztotožní. Anička je veselá školačka, která prožívá spolu s kamarády, rodinou a školou hodně dobrodružství, které ale můžou potkat každého z nás a je jedno jestli jsou smutné nebo veselé. Kromě příběhů najdeme v knihách taky krátké deníkové záznamy Aničky, které ale s příběhem souvisejí.