Stíny Citadely přehled

Stíny Citadely
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503210/bmid_stiny-citadely-42m-503210.jpg 4 133 133

Arila série

Vydejte se do fantasy světa již potřetí! Arila prozkoumává své nové síly a vydává se do pouštního města Salroa, aby pomohla zachránit spícího boha Rooaka. Ten se nachází ve špičce Citadely, obrovské sochy nesoucí jeho vlastní podobu, obklopený děsivým nepřítelem, který se do Aldolonu prodral skrz skuliny reality a který dokáže zasít strach do všech, včetně bohů samotných. Svět umírá a konec se nevyhnutelně blíží!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stíny Citadely. Přihlašte se a napište ho.

KaMcaS
11.11.2024 3 z 5

Kniha byla skvělá, ale na rozdíl od předchozích dvou dílů se mi četla o něco obtížněji. Nedokážu přesně říct, čím to bylo, ale tento díl mi přišel spíše průměrný. I přesto je vidět, že autor má v psaní velký talent.

Njangu
07.09.2024 4 z 5

Připadá mně, že autor chtěl druhým dílem skončit a tady už se rozvíjí nový příběh. I když se stejnými postavami, lehce navazující.
Je to čtivé, vcelku plné akce a uvidíme jestli autor udrží pozornost čtenářů až do konce. Ne nadarmo se říká, že se má v nejlepším přestat, aby ty další a další a další díly nebyly už zbytečným natahováním. Zatím to vypadá, že má autor stále co říct, tak uvidíme.

deamon7518
12.07.2024 5 z 5

Velmi zajímavý příběh plný témat k zamyšlení. Přišlo mi místy pomalejší, ale když nastal čas na akci tak to bylo bravurně zpracované. I přesto že čtení není moje silná stránka, tak mě mile překvapilo jak se kniha čte sama. Kniha vás vezme a nepustí.

Kosti v srdci, Hrad ve Skotsku a další knižní novinky (46. týden)

13.11.2022

Pak se mému snu stala ta nejhorší věc, která se jakémukoli snu může přihodit. Stal se skutečností.

Změnit se je vždy dobré, to zůstat stát na místě je něco, čeho by ses měla bát.

Pokud se ohlédneš na svou cestu a divíš se, jak jsi jenom mohla udělat tolik chyb, znamená to přece, že teď jsi mnohem moudřejší a teď ty chyby vidíš. Že jsi vyrostla.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Stíny Citadely v seznamech