Arnold: Neschválený životopis přehled

Arnold: Neschválený životopis
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14932/bmid_arnold-neschvaleny-zivotopis-on6-14932.jpg 4 46 46

Životopisná kniha popisuje různá období života Arnolda Schwarzeneggera a snaží se postihnout jeho rozporuplnou osobnost.

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Premiéra Studio

Arnold: an Unauthorized Biography, 1986

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Arnold: Neschválený životopis. Přihlašte se a napište ho.

martianekk
19.12.2024 4 z 5

Kniha poutavým a lehce skandalizujícím způsobem přibližuje život a kariéru slavného kulturisty a herce.
V době vydání v USA vedl Arnold Schwarzenegger s autorkou soudní spor a pravdivosti některých uvedených faktů, odtud podtitul "neschválený životopis. V pubertě jsem byla cvok do všeho okolo Arnolda, takže za mě dobrý!

Robodlak
06.09.2023 2 z 5

Místy zajímavá a místy tendenční knížka.

maryzka
20.08.2023 3 z 5

No zajímavá kniha. Ale člověk si mohl udělat představivost o jeho životě kdyby četl střípky jeho života, které se k nám občas dostali. Nyní poslední byl propírán jeho rozvod . No tak to jsem si myslela, že tato dáma, která pochází ze slavné rodiny tak to s ním vydrží. Povídali jsme si s lidmi o jeho životě. No tak jsme se docela shodli: kluk, který pocházel z prostředí, kde otec byl hlavou rodiny, co řekl to bylo svatý, máma hospodyně i když byla chytrá, soupeření mezi bratry. Také měl štěstí v tom s kým se seznámil a koho si vybral za životní partnerku.

Kniha Arnold: Neschválený životopis v seznamech