Ateliér špičatých klobouků 10 přehled
Kamome Širahama
Ateliér špičatých klobouků série
Co má záhadná Krempačka skutečně v plánu? K čemu slouží náramky, kterými Coco s Tartou spoutala? A hlavně, co je zač magický kruh vyrytý do Dagdovy hrudi? Uprchlý princ, muzikant se zakázanou magií na hrudi a tanečník se zlomeným srdcem. Stříbrný večer víří emocemi a nejeden člověk se pokusí vymanit z okovů svého osudu.
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2023 , CrewOriginální název:
とんがり帽子のアトリエ 10 (Tongari Bōshi no Atelier 10), 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ateliér špičatých klobouků 10. Přihlašte se a napište ho.
Líbilo se mi, stejně jako předchozí díly. Ale jelikož se slavnost Stříbrného večera táhne už přes tři díly, než vyjde další díl, asi už úplně zapomenu zápletku a motivace některých postav
Začátek jsem brutálně odzíval a říkal jsem si, jak je to všechno přeslazené a ploché. Pak ale Ateliér zase vytáhnul růžky a připomněl mi, proč mám tuhle sérii tak rád - pod vším tím pozlátkem a nádhernou kresbou se skrývá hnusná vrstva tajemství, smrti a zakázané magie. Tohle prostě musí bavit každého.
Zrádci krve, Věž a další knižní novinky (22. týden)
28.05.2023
Kniha Ateliér špičatých klobouků 10 v seznamech
2020 | Ateliér špičatých klobouků 1 |
2020 | Ateliér špičatých klobouků 2 |
2021 | Ateliér špičatých klobouků 4 |
2021 | Ateliér špičatých klobouků 5 |
2021 | Ateliér špičatých klobouků 3 |
Tuhle mangu miluju a hrozně se mi líbí jak je nakreslená, ale přijde mi, že je toho v každém díle míň a míň. Hlavně když porovnám s prvními díly, které jsou aspoň o půlku delší.