Baba jedová přehled

Baba jedová
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231442/bmid_baba-jedova-231442.jpg 3 37 37

Seržanta Mausera a poručíka Janoviče uhání jakási paní Mercová, jejíž manžel Radim Merc, prý významný umělecký fotograf, se nevrátil domů, dveře jeho ateliéru jsou zamčené a na výzvy ani bouchání nikdo neodpovídá. Aby měli od otravné ženské pokoj, vydají se k ateliéru, který musí otevřít násilím, a najdou Merce ležet s podříznutým hrdlem. Při ohledání místa činu detektivové zjistí, že Merc sice fotograf byl, ale zdaleka ne umělecký...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Baba jedová. Přihlašte se a napište ho.

babystar
25.08.2024 4 z 5

Detektivka z rádoby uměleckého prostředí, v němž uvízne krásná, ale naivní, dívka z venkova. Týny mi bylo opravdu líto, protože vlastně byla obětí zneužívání a nakonec se ocitla ve spárech muže, který se považoval za spasitele lidstva.

vercas945
30.10.2023 3 z 5

Za mě to vlastně ani nebyla moc detektivka, pachatel i motiv se daly lehce odhadnout, s výjimkou závěru žádné napětí... Styl psaní ne moc vybroušený.
Třetí hvězdu jsem dala jen za linku s hlavní hrdinkou, kde bylo docela dobře ukázáno, jak se někdo snadno ovlivnitelný lehce může dostat do problémů různých druhů, potažmo jak se může vyvíjet případ domácího násilí..

Jiho226
30.06.2022 1 z 5

Achjo....Proč? Opravdu hodně,ale hodně nepovedené. Tohle je tedy velmi zastaralý styl psaní detektivky a navíc obrovsky naivní zápletka i závěr.

Kniha Baba jedová v seznamech

v Mé knihovně37x