Hlasy přehled

Hlasy
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345691/bmid_hlasy-Jlx-345691.jpg 4 677 677

Beatrice Kaspary série

Lidé, kteří si divoce mumlají sami pro sebe. Kteří se odhalují, slyší hlasy. Psychiatrické oddělení salcburské Kliniky-Sever se specializuje na mimořádně těžké případy. Když je jeden z lékařů nalezen zavražděný v ošetřovně, musí se vyšetřovatelka Beatrice Kasparyová pokusit vymámit informace z pacientů. Z traumatizovaných duší, které žijí ve své vlastním světě. A nehrají podle pravidel…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Knižní klub

Stimmen, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlasy. Přihlašte se a napište ho.

JirkaDrapa
06.12.2024 5 z 5

Je to už třetí díl s vyšetřovatelkou Beou, a pořád stejná paráda! A možná dokonce větší, než předchozí díly. Je tady všechno: zajímavé prostředí a zápletka, napínavé je to a velmi čtivé. Rakouská autorka píše stejně dobře jako R.Bryndza, P. Gibney apod., přesvědčte se sami.

sattah
19.09.2024 4 z 5

Zaujímavá kniha, bavila ma do polovice.
Od polovice knihy som už tušila, kto je záporná postava.

Keď sa pozriem spätne na knihu, tak ten motív je riadne pritiahnutý za vlasy
- keď si človek nahlas povie, o čom bola kniha a aké bolo rozuzlenie :D

Luca86
14.04.2024 5 z 5

Další knížka po které jsem v knihovně jen tak sáhla bez předchozích informací. A dobře jsem udělala. Četlo se to samo a líbilo se mi prostředí psychiatrické léčebny. Navíc mám ráda, když se o ústředních postavách dozvídám i něco osobního. Lépe si je pak dovedu představit. Někdo tvrdí, že to je rušivé, ale v tomto případě to bylo docela pěkně sladěné. Chemie mezi vyšetřovateli byla fajn. Vraha jsem tušila tak padesát na padesát a až hodně ke konci.

Knižní novinky (25.9. - 8.10.)

28.09.2017

Kniha Hlasy v seznamech

Ursula Poznanski
rakouská, 1968
2015  86%Pět
2011  84%Erebos – Hra, která zabíjí!
2014  85%Saeculum
2017  84%Hlasy