Bodyguardka přehled
Katherine Center
Hanna Brooksová rozhodně nevypadá jako někdo, kdo dokáže zlikvidovat protivníka propiskou nebo vývrtkou na víno. Pod maskou nenápadné holky z Texasu se však skrývá profesionální bodyguardka, která kvůli hollywoodskému sexsymbolu Jacku Stapletonovi nasadí vlastní život. A taky srdce. Aby ho ochránila před šílenou stalkerkou, musí proniknout do Jackova soukromí a na ranči jeho rodičů předstírat, že je jeho přítelkyní. Jack je díky ní v bezpečí. Ale kdo ochrání bodyguardku před jejími city?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno:Originální název:
The Bodyguard, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bodyguardka. Přihlašte se a napište ho.
![Knihontýnka Knihontýnka](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/141913/m_barkas-65611bb8413f7.jpg?v=1700862904)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Tohle byla taková milá naprosto nerealistická blbůstka a já jsem si ji fakt užila. Když jsem ji začala číst, po padesáti stranách jsem se šla sem kouknout, jestli už jsem to náhodou nečetla. Měla jsem ten dojem. A asi ten dojem budu mít třeba jednou znova, protože tohle ve mně hlubší dojmy nenechá. Ale bavila jsem se, zasmála jsem se a bylo to prostě milé.
Hra na kočku a na myš, Druhá smrt a další knižní novinky (14. týden)
31.03.2024
Žebříček 10 nejčtenějších knih (březen)
15.03.2024
Žebříček 10 nejčtenějších knih (únor)
15.02.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Bodyguardka v seznamech
v Mé knihovně | 203x |
americká literatura herci Texas stalking únosy životní krize romance ranč, rančeři ochránci partnerské rozchody romány pro ženyAutorovy další knížky
2019 | ![]() |
2019 | ![]() |
2024 | ![]() |
2009 | ![]() |
2024 | ![]() |
Romantický příběh, dost roztomilá kniha. Člověk nemůže očekávat něco víc, ale oddechne si u toho.