Bodyguardka přehled

Bodyguardka
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531337/bmid_bodyguardka-65bedd0e8e038.jpg 4 346 346

Hanna Brooksová rozhodně nevypadá jako někdo, kdo dokáže zlikvidovat protivníka propiskou nebo vývrtkou na víno. Pod maskou nenápadné holky z Texasu se však skrývá profesionální bodyguardka, která kvůli hollywoodskému sexsymbolu Jacku Stapletonovi nasadí vlastní život. A taky srdce. Aby ho ochránila před šílenou stalkerkou, musí proniknout do Jackova soukromí a na ranči jeho rodičů předstírat, že je jeho přítelkyní. Jack je díky ní v bezpečí. Ale kdo ochrání bodyguardku před jejími city?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Motto

The Bodyguard, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bodyguardka. Přihlašte se a napište ho.

Lucif
09.11.2024 5 z 5

Naprosto boží! Zábava, romantika, napětí .. Už dlouho jsem se takto nezasmála.. tolik různých emocí dokázal ten příběh vyvolat. Fakt pecka. A to jsem se bála, že to bude tak max. průměrák, dokonce jsem dala přednost jiné knížce.. Ale tuhle si určitě někdy přečtu znovu ;). Naprosto doporučuji všem věkovým kategoriím. Pohlazení po duši. Kvalitní kousek.

rumova_kulicka
29.10.2024 5 z 5

Tak tohle byla jízda, od které jsem se nemohla odtrhnout. Nečekala jsem nic a výborně se bavila. Oceňuji hodně přímé řeči a méně nudných rozjímacích odstavců. Ten konec mi teda přišel už trošku příliš, ale proč ne. Určitě sáhnu i po další autorčině knize.

Megien
14.10.2024 5 z 5

Naprosto pohodová romantika. Četlo se to prakticky samo. Postavy mě bavily a jednotlivé charaktery byli velmi dobře vystavěné. Můžu jenom doporučit. Výborné čtení na deštivé podzimní večery, kdy člověk potřebuje pohladit po duši.

Hra na kočku a na myš, Druhá smrt a další knižní novinky (14. týden)

31.03.2024

Žebříček 10 nejčtenějších knih (březen)

15.03.2024

Žebříček 10 nejčtenějších knih (únor)

15.02.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Bodyguardka v seznamech