Bojím se svého syna? přehled

Bojím se svého syna?
https://www.databazeknih.cz/img/books/71_/71761/bmid_bojim-se-sveho-syna-JpW-71761.jpg 4 32 32

Autorka podává pravdivý obraz, jak v současných poměrech majetek znovu nabývá vrchu nad láskou a lidskými city. Ovdovělou Anežku by ve snu nenapadlo, že se ve svém vlastním domě stane štvancem a že v touze po dědictví se její syn a snacha nebudou štítit ničeho

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bojím se svého syna?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Han-nah
18.08.2022 5 z 5

Tak tato kniha je velmi emotivně napsaná pro každou dobu a všechny generace.
Je hrozné, že peníze jsou vždy až na tom prvním místě. Rodinu si ale nevybíráme, jen přátele a ti jsou nám někdy blíž a od nich můžeme očekávat pomoc.
Ač nevěřící, vzpomněla jsem si při čtení na svou věřící babičku a boží desatero.
Anežka dala život svým dvěma dětem Prokopovi a Kristýně. Obětovala by pro ně svůj život. Pro Prokopa ovšem "Cti otce svého a matku svou" a "Miluj bližního svého" nic neznamenalo. Pro něj jen brát, dostávat , hrabat a já mám nárok.
Anežky mi bylo velmi líto, protože moje maminka bude mít 87 a celá rodina si ji hýčká.
Takové stáří a zacházení si nezaslouží nikdo a hlavně ne od vlastních dětí. Každá matka chce vidět ve svém dítěti to nejlepší a těžko se smiřuje s krutou realitou. Bohužel v mnoha případech jsou lidé týrání a stydí se o tom mluvit

allyce
22.10.2018 4 z 5

Jak se z malého, přítulného chlapce, který miluje svou matku, stane sobecký, lakomý, násilnický dospělý muž. Hodně smutný příběh.


Ann98
03.04.2018 5 z 5

Podařené, po dočtení jsem dlouhou chvíli musela zůstat sedět a vstřebat do sebe ten neskutečný pocit, který to ve mně vyvolalo. Příběh pojednává o stárnoucí ženě ze současnosti, která se bohužel na sklonku života střetává se smutnou realitou. Při čtení mi běhal mráz po zádech. Tak ohavná vlastnost jako je hamižnost je dnes bohužel všude. Nedokážu si představit, že by se mi jednou mohlo stát něco podobného.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bojím se svého syna? v seznamech

v Přečtených64x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit5x