Bouře v našich srdcích. 2. díl přehled

Bouře v našich srdcích. 2. díl
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541313/bmid_boure-v-nasich-srdcich-2-dil.jpg 4 14 14

Bouře v našich srdcích série

< 2. díl

Kedah je napaden, a zatímco se nic netušící Kemal léčí z kocoviny, jeho členové harému se ocitají v rukou nepřítele. Po zmizení Dominika a Rabie vynakládá všechny dostupné prostředky, aby odhalil, kdo stojí za útoky na jeho stát. Neexistuje jiný způsob, jak vypátrat své nejbližší a udělat cokoliv pro jejich záchranu. Naštěstí se objeví nečekaný spojenec a díky němu odhaluje, že se v harému nedá věřit všem. Jak daleko dokáže člověk zajít, aby se zachránil? Vzdát se, nebo vzdorovat do úplného konce? Lidská psychika je přece příliš křehká... Kolik ran dokáže snést, než se od základů zbortí? Druhý závěrečný díl.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bouře v našich srdcích. 2. díl. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (3)

pogmanka
20.08.2024 4 z 5

Musím říct, že pro mě srdcovkou prostě zůstane první díl. Ten mě opravdu chytil. U druhého dílu to na mě už nepůsobilo stejně, asi už moc drsné prostředí, každopádně autorka psát umí a já to stejně musela dočíst, abych věděla, jak to dopadne. :D Tudíž žádné zklamání to nebylo, jen srdcovka zůstane první díl, který jsem si v rámci připomenutí musela znovu přečíst. :3

Jita160
18.08.2024 4 z 5

Vždy je obtížné psát recenzi na příběh, který je plný násilí a mučení.
Ale přesto je knížka zajímavá a velice čtivá, vidinou dobrého konce?Pokračování navazuje na předchozí díl tak je dobré mít po ruce oba.
Dominika a Rabii unáší krutý a vyšinutý sultán Emram ,který je potřebuje zlomit, pošpinit, zneužít a týrat jen aby dosáhl Kemalova území.
Je to pro Kemala a Dominika obrovská zkouška jejich lásky,odvahy a důvěry ,kterou si pracně vybudovali. Intriky, lži, zrady,odhalení homosexuality a pomalé vymývání mozku je málem připraví jak o život tak jejich lásku.
Příběh je psaný z vícero pohledů což dává příběhu dobrý přehled a vtáhne vás hluboko do myšlenek ostatních. Kruté, nelítostné, bolavé, zdrcující a sexem nabité čtení ukazuje sílu moci a peněz na bezbranných a slabých. Ale i to že láska má velkou sílu a mnoho tvaří a, že zlo v jakékoliv podobě musí být potrestán.


Shiki
28.07.2024 5 z 5

Po necelém roce čekání tu máme druhy díl, který je ve všech ohledech úplně jiný než první.

Vztah hlavních hrdinu je upozaděn do pozadí a sledujeme jejich boj. Kdo čeká romantiku na své si nepřijde, ale čeká vás jízda úplně jiného rázu, u které se ne jedné slabší duši sevřou útroby. Byla jsem ráda za návrat do známého světa a k “starým známým prostor tu dostanou i jiné a možná pro někoho neoblíbené postavy. Doufám, že tomto dílu již postavy čekají jen lepší časy.

Knihu jsem si přesto, ze má očekávání byla jiná užila a přečtení doporučuji. Opět jsem ji stejně jako první dil přečetla za jedno odpoledne.

Je stejně jako první dil k dostání pouze v elektronické podobě, tudíž vám v kufru na dovolené nezabere žádné místo a kde jinde ji číst než na dovolené u moře s nohama zabořenýma v písku.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bouře v našich srdcích. 2. díl v seznamech

v Přečtených11x
v Knihotéce36x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech2x