Bradavická knihovna (box) přehled
Joanne Rowling
Všechny tři legendární knihy z Bradavické školní knihovny v jednom boxu! Fantastická zvířata a kde je najít, Bajky Barda Beedleho i Famfrpál v průběhu věků se teď budou ve vaší knihovničce vyjímat ještě lépe. Ideální dárek pro všechny kouzelníky i mudly!
Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2023 , Albatros (ČR)Originální název:
Hogwarts Library, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bradavická knihovna (box). Přihlašte se a napište ho.
▫️Bajky Barda Beedleho
Bajky jsem si zamilovala! Tyhle kouzelnické pohádky jsou nádherným doplňkem k celé sérii . Dokonce jsou i na zamyšlení. Kometáře Albuse Brumbála byly fajn doplněním a zase jsem se dozvěděla něco nového z HP světa. Celou dobu jsem se kochala ilustracemi a čtení jsem si moc užila!
▫️Fantastická zvířata a kde je najít
Tohle mě nenadchlo tolik jako bajky, protože je to psané učebnicovou formu. Je to dobré na zorientování se v kouzelných tvorech a má to opět nádherné ilustrace. Obdivuju originální překlady roztodivných zvířat. Tahle doplňková knížka by určitě neměla v knihovničkách HP fanoušků chybět.
▫️Famfrpál v průběhu věků
Famfrpál je psán opět učebnicovou formou a tolik mě to nechytlo. Je tam však spousta zajímavostí a ilustrace to hezky doplňují.
Celému boxu dávám 4⭐️/5⭐️, je velice propracovaný, jen Famfrpál a Fantastická zvířata mě tolik nebavila.
Knížky ke Dni dětí
24.05.2022
Kniha Bradavická knihovna (box) v seznamech
2014 | Volání Kukačky |
2015 | Hedvábník |
2008 | Harry Potter a relikvie smrti |
2001 | Harry Potter a vězeň z Azkabanu |
2004 | Harry Potter a Fénixův řád |
V boxu jsou tři jednohubky ze světa Harryho Pottera. Fantastická zvířata jsou na čtení trochu monotóní, a v této novější edici chybí vtipné poznámky Harryho a Rona. Famfrpál v průběhu věků mě bavil nejvíc, protože už v původních knihách patřily části s Famfrpálem k mým oblíbeným. Bajky nejsou špatné, jen Mágovo chlupaté srdce mě nezaujalo. Škoda pár chybek v překladu, z nichž některé byly už v prvních vydáních.