Bujná fantázia Olivie Joulesovej přehled

Bujná fantázia Olivie Joulesovej
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/430719/bmid_bujna-fantazia-olivie-joulesovej-FE1-430719.jpg 3 101 101

Olivia Joulesová je nezávislá mladá žena, ktorá túži po úspechu a robí preň všetko - študuje cudzie jazyky, potápa sa a zdokonaľuje vo všetkom možnom. Ako novinárka sa zoznámi s príťažlivým filmovým prodducentom Pierrom Ferramom, no čoskoro ho začne podozrievať, že je terorista maskujúci sa dymovou clonou vyberaných vín, luxusných jácht a herečiek a rozhodne sa ho odhaliť... Patrí Ferramo naozaj k zločincom, alebo je to len Oliviina bujná fantázia?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

Olivia Joules and the Overactive Imagination, 2003

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bujná fantázia Olivie Joulesovej. Přihlašte se a napište ho.

Divkazlesa
02.01.2023 2 z 5

Rozhodně tato kniha nedosahuje kvality Bridget, je to poměrně nudné.

pujec
28.05.2021 1 z 5

Nápad by to byl dobrý, ale zpracování hodně kulhá. Začátek je neskutečně nudný, v ději se nelogicky skáče, místy jsou divné mezery. Hlavní postava je na jednu stranu úplně pitomá, na druhou stranu vlastním přičiněním hotová superžena. Dohromady divná kombinace.

Katka2382
06.06.2020 4 z 5

Tak za mě dobrý,taková humorná oddechovka.Ze začátku to trochu dře,ale pak se děj rozjede a je to docela psina.

Kniha Bujná fantázia Olivie Joulesovej v seznamech