Templářská relikvie přehled

Templářská relikvie
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/198471/bmid_templarska-relikvie-198471.jpg 4 43 43

Caedmon Aisquith série

< 3. díl >

Svatý grál v rukou novodobých nacistů může změnit osud celého lidstva… Další dobrodružství antikváře a bývalého špiona Caedmona Aisquitha. Již vyšlo: Ohnivé kameny, Templářská šifra Když je příslušník speciálních sil Finn McGuire vyslán do Sýrie, zjistí, že je polapen v síti smrtelného nebezpečí. Medailon, který tam objevil, skrývá plán, jenž by mohl vést k nejhledanější relikvii světa, svatému grálu… Cestou na schůzku s mužem, který chce medailon za každou cenu získat, se k němu (ne tak docela dobrovolně) přidá antropoložka Kate a později i její přítel Caedmon, odborník na templáře. A brzy je jim všem v patách smrt… Ve hře jsou totiž mnohem strašlivější a fantastičtější věci, než si kdokoli dokáže představit. Potomci někdejších příslušníků SS, skupina zvaná Sedmička, se nezastaví před ničím, aby získala svatý grál a doslova přepsala historii. V sázce je mnoho a jde o život. O miliony životů…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Metafora
Originální název:

The Templar, 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Templářská relikvie. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (11)

zelvonik
13.03.2023 1 z 5

Zatímco předchozí dvě knihy byly s přimhouřením všech očí ještě relativně uvěřitelné, toto je naprostý úlet. Vlastně jsem ani nebyl schopen vysvětlit manželce, o čem kniha byla, protože jsem ji nepochopil a v ději jsem se dost ztrácel. Navíc u thrilleru mám rád, když dočtu kapitolu a nemůžu se dočkat co bude dál, a to se mi zde prostě nestalo. Poslední díl v sérii dočtu, tak jsem zvědavý, jaký bude.

Čmeláček
09.06.2022 1 z 5

Tato kniha je snad ještě horší než dvě předchozí. Dávám už jenom jednu star a tuto sérii bych nikdy nedoporučil snad ani svému největšímu nepříteli :))).


jprst
16.09.2020 2 z 5

Tuhle sérii prostě nedočtu, každý další díl má klesající úroveň, rovněž nudné výplně používá autor čím dál víc. Pro mě zklamání a něco, k čemu už se nevrátím.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Templářská relikvie v seznamech

v Přečtených72x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce76x
v Chystám se číst21x
v Chci si koupit7x