Café Groll přehled

Café Groll
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452136/bmid_cafe-groll-1XK-452136.jpg 4 483 483

Poetický příběh lásky a vášně z jihočeských nevěstinců v období První republiky. Zatímco babičky vyšívaly Hradčany, děti u draní peří poslouchaly pohádky a slečinky z lepších rodin studovaly, jak se stát spořádanou ženuškou... v Café Groll zatáhli závěsy, aby mohl začít další z nespoutaných šantánových večírků. Legendární českobudějovický nevěstinec ožívá v příběhu o lásce a touze z počátku 20. století. Nechte se hýčkat bordelmamá Vlastou Holubovou a odhalte tajemství Anny Václavíkové, nejkrásnější ze všech jejích dívek!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Café Groll. Přihlašte se a napište ho.

Lidusaaa
předevčírem 5 z 5

Velmi zajímavá kniha, překvapila mě. Opravdu čtivě napsaná, příběh hezky plynul, a hlavně byla plná překvapení (aspoň já jsem nečekala některé zvraty). Bavil mě hlavní příběh i dokreslení doby.

lalela
09.12.2024 5 z 5

Opět autor, jehož knížky jsou na jistotu, bavil mě doktor, bavily mě lehké děvy. Kdyby byla kniha delší, nezlobila bych se, ale hvězdičku neubírám.

Kory98
07.11.2024 5 z 5

Knihu jsem si přečetla vlastně úplnou náhodou. Sháněla jsem ji v knihovně, protože si ji chtěla přečíst kolegyně, která se inspirovala odkazem v nějakém časopisu. Nakonec jsme si ji v práci přečetli tři a musím říct, že se nám všem líbila. Závěr mě tedy dostal, takový by mě ve snu nenapadl a jsem ráda, že autor nepokračoval dál, a to domýšlení nechal na nás čtenářích. I když zde to domýšlení moc pozitivní nebylo. Dalším kladem knihy jsou nádherné ilustrace. Celkově je to taková malá a milá knížka zajímavého obsahu. Moje první setkání s autorem, ale už se chystám k tomu, že nezůstane posledním.

Knižní novinky (44. týden)

25.10.2020

Kniha Café Groll v seznamech