Čajovna v Tokiu přehled
Julie Caplin
Romantické útěky série
Fiona je vášnivá fotografka a už dlouho se touží podívat do Japonska. Když vyhraje čtrnáctidenní cestu do Tokia, má pocit, že se jí splnil sen. Na místě s hrůzou zjistí, že jejím průvodcem je muž, který jí kdysi zlomil srdce. Popadněte cestovní pas a vydejte se do země mrakodrapů, tradičních chrámů, čajových rituálů a rozkvetlých sakur.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno:Originální název:
The Little Teashop in Tokyo, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čajovna v Tokiu. Přihlašte se a napište ho.
![DajiHorni DajiHorni](https://www.databazeknih.cz/img/users/42_/427626/m_dajihorni-652909467a843.jpg?v=1697188166)
![3.5 z 5 3.5 z 5](img/content/ratings/35.png)
V mých očích to byl zatím asi nejslabší díl od Caplinové. Oceňuji však poměrně originální konec knihy.
![Kingomolka Kingomolka](https://www.databazeknih.cz/img/users/72_/72822/m_kingomolka.jpg?v=1737174891)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Líbila se mi, i když chvilkami jsem se i přemáhala to dočíst. Knížka mi připomněla svíčku: Yankee Candle Majestic Mount Fuji
100 nejčtenějších knih roku 2022
27.12.2022
Vychází Čtenářský diář 2023, Sváděj mě a další knižní novinky (35. týden)
28.08.2022
50 nejčtenějších knih roku 2021
27.12.2021
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„... život je příliš krátký, aby člověk věnoval čas věcem, které se mu nelíbí.“
„Lidé by se měli soustředit na přítomnost.“
„Krásná fotka se pozná podle toho, že ji tak vnímá divák, ne tvůrce.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Čajovna v Tokiu v seznamech
v Přečtených | 2 560x |
v Mé knihovně | 771x |
Japonsko fotografování láska pro ženy milostné romány cestování romantika Tokio čajovnyAutorovy další knížky
2018 | ![]() |
2020 | ![]() |
2021 | ![]() |
2019 | ![]() |
2019 | ![]() |
Jelikož asijské země mě lákají a Japonsko obzvlášť, výzva byla jasná volba.. na chvíli jsem se přenesla do země, kterou bych určitě chtěla navštívit.. těším se na rozkvetlé parky, jejich typické jídlo, horu Fudži a čajový obřad.. kniha splnila očekávání..vtáhla mě do místa i romantická zápletka byla díky fotografování zajímavá