Čaroděj z Ohňové hory přehled

Čaroděj z Ohňové hory
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455070/bmid_carodej-z-ohnove-hory-lyY-455070.png 4 92 92

Fighting fantasy série

1. díl >

Kniha, kterou držíš v ruce, představuje bránu do světa, v němž se právě ty staneš hrdinou! Ty v ní rozhoduješ, kterou cestou se vydáš, jakým nebezpečím se postavíš a se kterými netvory budeš bojovat. Hluboko v jeskyních pod Ohňovou horou leží nevýslovné bohatství střežené mocným čarodějem – nebo se to alespoň povídá. Mnoho dobrodruhů – zkušených šermířů jako ty – se vydalo k Ohňové hoře pátrat po čarodějově pokladu. Žádný z nich se nikdy nevrátil. Budeš mít dostatek odvahy, rozhodnosti a štěstí, abys dosáhl svého cíle – nejtajnějších komnat čarodějovy skrýše? První díl legendární gamebookové série Fighting Fantasy v novém exkluzivním vydání. Toto druhé vydání obsahuje četné redakční úpravy, má pevnou vazbu a uvnitř naleznete i skládací mapu podzemí Ohňové hory.... celý text

Fantasy Gamebooky Pro děti a mládež
Vydáno: , Mytago
Originální název:

The Warlock of Firetop Mountain , 1982


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čaroděj z Ohňové hory. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

tomas1291
15.06.2024 5 z 5

Gamebook jsem měl coby vyřazený z lokální městské knihovny, na tom základě jsem si pak dokupoval další díly, ale zbavil jsem se jich, ach, já bloud! Nyní hraji v aplikaci Fighting fantasy classics, kterou tímto doporučuji z Google Play Obchod, kde jedna kniha z pár stojí 129,99 Kč, ale stále je to lepší než je shánět po všech čertech. Gamebookům zdar a Čarodějovi zvláště! P. S. Spousta dílů je taky na Scribdu.

Update: Dnes jsem dohrál digitální verzi, správná kombinace klíčů je... ne nebudu spoilovat, přeji báječný herní zážitek!

Atlantis
11.06.2024 3 z 5

Říkejte si tomu klasika, stará škola nebo úpadek moderního čtenáře, ale druhá polovina tohoto gamebooku je prostě laciná. Abych se pořád točil v odkazech, které nic nepřidávají, jen jsou to tupé křižovatky, to prostě zábava není. A ano, můžu si kreslit mapu, psát poznámky a vytáhnout buzolu, ale zábava to není. Nebýt labyrintu na konci, kniha by to byla povedená, takhle je spíš jen otravná.


Hor89
25.09.2023 3 z 5

První gamebook ze série Fighting Fantasy má hodně jednoduchý příběh, ale hraní je docela zábavné, kromě odfláknutého labyrintu na konci knihy. V celém labyrintu jsou snad jen tři zajímavé místnosti. Obtížnost je střední - labyrint s mapou není těžký, gamebook se dá dohrát i se slabou postavou, ale hráč musí najít správné klíče.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Čaroděj z Ohňové hory v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených143x
v Doporučených3x
v Knihotéce92x
v Chystám se číst22x
v Chci si koupit10x

Štítky knihy

gamebooky

Autoři knihy

Steve Jackson
britská, 1952
Ian Livingstone
anglická, 1949