Carpe Jugulum (limitovaná sběratelská edice) přehled

Carpe Jugulum (limitovaná sběratelská edice)
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512076/bmid_carpe-jugulum-DhJ-512076.jpg 5 967 967

23. díl sběratelské edice Zeměplochy s kouzelnými obálkami a barevnou ražbou, jejichž autorem je Joe McLaren.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Carpe Jugulum (limitovaná sběratelská edice). Přihlašte se a napište ho.

uxor
11.12.2024 5 z 5

Ó Velký Ome, děkuji za audioknihy....
A velké díky paní Slavíkové v mnoha mistrně hlasově rozlišených postavách.
Rýmou zastřený hlas Mořihněva Ovíska a strhašně strhašný a throchu zhamilhovaný Igor, ale vlastně všechny hrdiny i nehrdiny tohohle dílu Úžasné zeměplochy si budu dlouho pamatovat.
A opakovaně poslouchat.

Moje milovaná čarodějky se musí vypořádat tentokrát s upíry, na které neplatí žádná protiupíří opatření a už, už to vypadá docela nahnutě.

Mezi Ovískem a Bábi Zlopočasnou se rozvine doslova "božský" rozhovor o náboženství a nejen o něm.
Nu a i moji oblíbenci Nac Mac Fíglové si přijdou na své.
I Silver si smočí drápy v upíří krvi.

O upírech raději psát nebudu, znáte to?
"Nevěřím na upíry, ale co kdyby...".

Doporučuji všem, hlavně těm, kteří pomalu šílí nejen z Vánoc...
Naprostá lahůdka...

olga8832
26.11.2024 5 z 5

Jak už je tu napsáno - tento příběh je opravdu famózní. Napínavý, geniální a krásný.

Skvělé vystavení souboje Bábi Zlopočasné s upíry.
Super dialogy, zvláště ty teologické ale ani stařenka Ogová nezklame.
Dozvíme zas něco o Ighorovi.
Zásah Nac mac Fíglů v pravou chvíli.

Moc jsem se bavila a je mi líto, že je konec... A samozřejmě úžasná Zuzana Slavíková s jejím přednesem, obzvlášť jak zvládla mluvit jako upír s bábiným přízvukem :-)

A jak je ten vtip o staré ženě, knězi a nosorožci?

anebar
11.11.2024 4 z 5

Ať se stane cokoliv špatného, projde to vámi a dokonce v neutrálně pozitivním smyslu. To je um, který umí hrozně málo autorů a jedním z nich je Pratchett.

Upíři, čarodějnice a spoustu bubu věcí ve vás zanechají zážitek, který umí jen on.

Proč jsem dala o hvězdičku méně? Někdy se v knize ztrácím skrze neexistující kapitoly, malé odrážky, nebo omýlání zbytečností tak dopodrobna, že mé myšlenky se vydají na výlet napříč Zeměplochou a knihu vůbec nevnímám.

I zlomky představivosti chtějí žít...

„Ach, tady máme neocenitelnou paní Oggovou..." „Nechte si to svý jízlivý lísání!" vyštěkla Stařenka a prodrala se užaslým davem, „mám těch vašich jízlivostí dost, vy jízliváku jízlivej, z jízlivce!"

Kniha Carpe Jugulum (limitovaná sběratelská edice) v seznamech

v Přečtených1 712x