Česko-ruský a rusko-český slovník potravinářsko-kuchařský přehled
Libor Krejčiřík

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Česko-ruský a rusko-český slovník potravinářsko-kuchařský. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Česko-ruský a rusko-český slovník potravinářsko-kuchařský v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Autorovy další knížky
2004 | ![]() |
2014 | ![]() |