Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český přehled
Libor Krejčiřík
Předkládaný slovník obsahuje zhruba 10 000 termínů z oblasti gastronomie, kulinářství, jídelních lístků, technologie přípravy jídel, surovin, potravinářství, pohostinství a příbuzných oborů. Podobný slovník nebyl u nás dosud nikdy vydán. Je zpracován tak, aby byl maximálně přehledný a uživatel se v něm snadno orientoval. Připojeny jsou i přílohy, které mají pomoci při rozlišování jednotlivých druhů masa podle schémat dělení, užívaných v Česku a Rusku, a dále rozlišení masa podle použití. Slovník poslouží pracovníkům hotelů, restaurací a jídelen, průvodcům, tlumočníkům a překladatelům, českým i ruským turistům, studentům, učitelům a koneckonců všem, kdo se o tuto problematiku zajímají.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český v seznamech
v Knihotéce | 2x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2004 | Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český |
2014 | Česko-ruský a rusko-český slovník potravinářsko-kuchařský |