Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český vydání
Libor Krejčiřík
![Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/151036/gastronomicko-kulinarsky-slovnik-cesko-rusky-rusko-cesky-151036.jpg?v=1360940948)
Předkládaný slovník obsahuje zhruba 10 000 termínů z oblasti gastronomie, kulinářství, jídelních lístků, technologie přípravy jídel, surovin, potravinářství, pohostinství a příbuzných oborů. Podobný slovník nebyl u nás dosud nikdy vydán. Je zpracován tak, aby byl maximálně přehledný a uživatel se v něm snadno orientoval. Připojeny jsou i přílohy, které mají pomoci při rozlišování jednotlivých druhů masa podle schémat dělení, užívaných v Česku a Rusku, a dále rozlišení masa podle použití. Slovník poslouží pracovníkům hotelů, restaurací a jídelen, průvodcům, tlumočníkům a překladatelům, českým i ruským turistům, studentům, učitelům a koneckonců všem, kdo se o tuto problematiku zajímají.... celý text
Vydání dle jazyka (1)
![Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/151036/gastronomicko-kulinarsky-slovnik-cesko-rusky-rusko-cesky-151036.jpg?v=1360940948)
Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český
2004,
Grada
Autorovy další knížky
2004 | ![]() |
2014 | ![]() |