Chci to hned přehled
Kingsley Amis
Román sleduje osudy Ronieho Applearda, který se připlete do snobské společnosti kvůli své lásce k dívce Simoně Quickové, která trpí sexuálními problémy. Přestože je jejich vztah zprvu založen na fyzické přitažlivosti a přitažlivosti Ronieho k Simoniným penězům, oba se do sebe zamilují. Je tu však problém – Simonini rodiče rozhodně tento vztah neschvalují...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chci to hned. Přihlašte se a napište ho.
Knížka o namyšlených milionářích a lásce. Hlavnímu hrdinovi jsem začal trochu fandit až ke konci knihy. Ona mi přišla úplně pitomá, ale konec byl fajn. Už jsem četl humornější knihy, ale pár lepších míst tam je. Uspokojivé.
mám Amisovy knihy ráda, takže jsem přečetla i tohle; i když to nedosahuje nejvyšších kvalit, jako doplnění k těm povedenějším není přečtení ani téhle knížky ztrátou času;
Kniha Chci to hned v seznamech
1992 | Šťastný Jim |
1969 | Egyptologové |
2019 | Plukovník Sun |
1985 | Jakeův problém |
1991 | Chci to hned |
Po skvělém Šťastném Jimovi jsem si myslel, že Amis bude můj oblíbený. Tohle je skoro ztráta času a papíru; jakoby autor prostě MUSEL něco napsat. Nějakou hloubku jsem v tom nenašel a na dovolenou bych to už vůbec nebral.