Dávaj na mňa pozor přehled
Lisa Gardner
D. D. Warrenová série
< 9. díl
Je dokonalá dcéra? Pekný jesenný deň v Bostone pokazí chladnokrvná vražda štyroch členov rodiny vo vlastnom dome. Najstaršia dcéra, šestnásťročná Roxanna Baezová, je po tomto zločine stále nezvestná. Svedkovia tvrdia, že krátko pred streľbou vzala na prechádzku dva rodinné psy. Mala šťastie a podarilo sa jej pred páchateľom ujsť? Alebo jej neprítomnosť svedčí o čomsi zlovestnejšom? Je dokonalá vrahyňa? Prípadu sa ujme skúsená detektívka D. D. Warrenová. Rovnako nezaháľa ani Flora Danová, ktorá prežila osobnú tragédiu a stala sa znej akási samozvaná vyšetrovateľka, možno aj pomstiteľka. Obom ženám nejde do hlavy tragický koniec rodiny s nie najlepšou minulosťou, ktorá sa však podľa všetkého napokon ocitla na správnej ceste. Pátranie naberá na obrátkach, jedno miesto činu vedie k ďalšiemu. D. D. a Flora musia spojiť sily, aby vyriešili prípad plný rodinných tajomstiev a pochopili význam stôp, čo za sebou zanechalo mladé dievča. Či už ide o obeť, alebo podozrivú, jedno je jasné: Roxy Baezová ešte nepovedala posledné slovo.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2020 , Ikar (SK)Originální název:
Look for Me, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dávaj na mňa pozor. Přihlašte se a napište ho.
Na začátku mne zmátl prolog, musela jsem se podívat, co jsem si vlastně půjčila.
postupně jsem se do toho dostávala. Smutné téma . Celkově se mi to docela dobře četlo, ale něco tomu chybělo.. ale určitě půjdu do dalšího dílu.
(SPOILER)
Smutný příběh, který mě ale neskutečně bavil. Tak moc mi bylo líto Mannyho a i Roxy. Zatímco jde vyvenčit psy, někdo zmasakruje celou její rodinu. Nedokázala jsem si představit, kdo může něco takového udělat. Nechtěla jsem věřit tomu, že by to mohla udělat Roxy, že by dokázala popravit vlastní matku, mladší sestru nebo milovaného bratříčka. Konečné rozuzlení bylo pro mě překvapivé a pořád si říkám proč?
Jen poznámka: nevěděla jsem, že kniha je ze série, ve čtení mi to nijak nevadilo. Možná si přečtu i ostatní díly
Knižní novinky (32. týden)
02.08.2020
Kniha Dávaj na mňa pozor v seznamech
Opet jsem začala 9. dilem. Ale i tak musím říct, že kniha byla skvělá. Doporučuji.