Dávno přehled

Dávno
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212458/mid_davno-212458.jpg 4 23 23

„Hudba je pro mne náplň života, jediné, co mě opravdu baví, je muzika“ říká Petr Janda, legenda české rockové scény, zpěvák, hudebník, skladatel a frontman kapely Olympic, skupiny, která na našem rockovém hudebním nebi září již bezmála 50 let...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dávno. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (13)

Morfyk
06.09.2024 audiokniha 2 z 5

Poslechnuta audiokniha.

Vidím, že zde v komentářích převládají převážně fanoušci a ti co Olympic "žerou" celý svůj život. Osobně znám všechny hity, dokonce i po pár prvních tónech poznám o jakou píseň se jedná a znám i každé slovo, ale biografie je dle mého názoru neúplná a místy převládá silné EGO pana Jandy. Slova typu Business mně nevyšel a proto jsem se radši držel toho co umím nejlépe a to je muziky, tak trochu postrádá smysl, když mu vlastně vyšel nejlepší Business v dějinách hudební branže ČR a tou je: OSA a tak trochu mě mrzí, že o tomto osobním majstr štychu není v knize ani slovo.

Finální hodnocení: 30 %

nai.ivka
26.06.2024 5 z 5

Pořídila jsem jako dárek audioknihu a sama si ji pak i poslechla. Je to zážitek, jeho hlas, vzpomínky a písničky. Byť vypráví i o těžkých věcech a odcházení přátel, není to smutné.


Daniela777
12.06.2024 5 z 5

Knihu jsem přečetla s velkým zájmem. Svůj životopis Janda píše reálně, srozumitelně, lidsky, bez rádoby vzletných literárních obratů. Píše velmi otevřeně a upřímně o svém dětství, rodině, pracovních vazbách i životě svých dětí. Také se člověk dozví hodně z historie Olympiku, který jsem vždycky měla ráda. Nehraje si na tvrďáka rockera, je velmi lidský a pravdivý. Je zajímavé sledovat, jak od bouřlivého mládí dochází skrz velmi těžké životní trable k velké pokoře k životu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dávno v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených28x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených4x
v Knihotéce16x
v Chystám se číst9x