Dceřina kletba přehled
Tereza Bartošová
Tomáš Vyskočil a Honza Richter série
< 3. díl
STARÝ ZLOČIN SI ŽÁDÁ NOVÉ OBĚTI Poručík Tomáš Vyskočil má velký problém. Je blonďatý, rafinovaný a odhodlaný pořádně mu zavařit. Zatímco se Tomášovo manželství ocitá v ohrožení, je uprostřed Příbrami nalezen těžce podchlazený opilec, který po pár hodinách v nemocnici umírá. Taková smrt by kriminálku mohla nechat v klidu, kdyby se ovšem dotyčný nedávno nezmínil, že mu někdo usiluje o život. A tak se Tomáš s kolegou Honzou Richterem pouštějí do vyšetřování zločinu, po jehož vyřešení nikdo netouží.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dceřina kletba. Přihlašte se a napište ho.
Nádherná čtivá kniha, která se mi dostala náhodou do ruky. Kdybych neměla jinou akci, asi bych knihu z rukou neodložila a jen četla. Pěkná česká detektivka. První setkání s paní spisovatelkou, a že jsem začala třetí knihou v pořadí, nevadí. Klekánice už je zamluvená a pak bude na řadě Vodník. A třeba se dočkáme i dalších případů.
Klekánice byla taková příjemná rychlá jednohubka, Vodníka jsem přeskočila, ale tohle teda byla jízda. Nenápadný rozjezd, aby pak příběh nabral slušnou rychlost. Hodně dobře vymyšlený námět, do posledních stránek jsem se pořád ztrácela, kdo by mohl být vrah - evidentně by ze mě byl hodně špatný policajt. Každopádně to bylo dobře promyšlené, a konec pro mě rozhodně překvapivý. S odstupem si knížku určitě ráda přečtu ještě jednou.
100 nejčtenějších knih roku 2024
27.12.2024
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)
02.09.2024
10 nejčtenějších knih (duben)
15.04.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Dceřina kletba v seznamech
v Mé knihovně | 186x |
Za mě opět výborné, svižně se četlo, hrdinové sympatičtí.Prekvapive rozuzlení děje.