Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti přehled

Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547696/bmid_denicek-moderniho-fotra-aneb-proc-by-muzi-nemeli-mit-de.jpg 3 1466 1466

Deníček moderního fotra série

Jak to může vypadat, když se muž ocitne na mateřské dovolené? Deníček moderního fotra vznikl na základě úspěšného blogu, který Dominik Landsman založil s příchodem prvního dítěte. Věren názvu popisuje zážitky, situace a strasti obyčejného „chlápka“ odvedle, kterému se narodil první syn. Zprvu nezúčastněný fotr, který miminko zažívá trochu zdálky, se brzy stává „otcem na mateřské dovolené“ a s tím také začíná boj o přežití obou a zachování rodinného blaha. Nutno říct, že synek Čeněk je dítě velmi aktivní a také destruktivní. Každý Čeňkův pokrok většinou odnese vyčerpaný tatínek jizvami na duši i na těle, ale hlavní je, že dítě prospívá, ať už to stojí, co to stojí. V sympaticky drsňácké a humorné výpovědi moderního fotra se autor nebojí svěřit se s lecjakými trabli a přináší výjimečný pohled současného muže na situace, které obvykle zažívají spíše ženy.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti. Přihlašte se a napište ho.

jitka_dankova
16.10.2024 2 z 5

Humorná kniha o soužití s dítětem na mateřské dovolené. Od jeho otce. Musím přiznat, že přisprostlý, přestřelený a někdy až nepříjemný humor a sarkasmus autora mi nesednul. Některé situace byly smutně vtipné spíš až k pláči. Nevím proč, ale styl psaní mi velmi připomenul povídky Šimka a Grossmanna, které jsem četla před pár dny kvůli čtenářské výzvě. Každopádně, na splnění staré čtenářské výzvy z roku 2016 (téma Kniha od veřejně známé osobnosti (ne spisovatele) kniha stačila. Obohatila mne tím, že vím, že mi humor tohoto autora rozhodně nesedí - no, taky dobré vědět.

Hana62
08.08.2024 3 z 5

Zasmála jsem se, ale trochu vadilo, že se fotr opakoval.

MollyCornelia
04.07.2024 4 z 5

4*/5*
Jak si poradí otec na "mateřské" dovolené s nezbedným synem?
Už jsem četla Karanténu s moderním fotrem a Deníček mi ve srovnání přijde slabší, ale stále moc fajn kniha.
Určitě se nasmějete, protože některé situace jsou vyloženě postavené na hlavu a velmi originálně pojaté. Viz např. scéna ke konci s dědou v koši na prádlo :)
Autor má velký dar psát čtivě a mile, a pokud máte rádi trochu ujetý humor, neváhejte po knize sáhnout.
Ubírám hvězdičku za některé scény, které byly přitažené za vlasy.
Doporučuji novopečeným rodičům a všem, kdo se chtějí smát :)

Knižní novinky (29. týden)

18.07.2021

Ocenění knihy (2)

2014 - Kniha roku Databazeknih.cz (Novinka roku)
2014 - Kniha roku Databazeknih.cz (Kniha roku)

Kniha Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti v seznamech

v Přečtených2 113x