Deník moderní jogínky přehled

Deník moderní jogínky
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/486752/bmid_denik-moderni-joginky-RV2-486752.jpg 4 186 186

Vydejte se s Šárkou do indického ášramu najít sebe sama! Měli jste někdy chuť se vším praštit a obrátit svůj život naruby? Přesně to udělá Šárka, když se vydá do indického ášramu na kurz lektorky jógy. Prodá svůj jediný majetek, staré otlučené clio, a vstoupí do tělesného i duchovního výcviku, který změní celé její dosavadní chápání života. Musí čelit svým skrytým obavám, návalům vzteku a bolestným vzpomínkám. Cesta k sobě samé je ale nejen trnitá, je také pestrá a plná vůní jako Indie sama.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deník moderní jogínky. Přihlašte se a napište ho.

Erinien
28.12.2024 4 z 5

Knížka mi ležela nějaký čas v poličce a v tu "správnou dobu" jsem se k ní rozhoupala a nelituji. Jsou tu jakoby dvě linie. Osobní příběh autorky a pak jóga. Za tu část o józe jsem neskutečně vděčná. Všechno jsem znala ale zároveň si to čtivě zopakovala. Osobní příběh je napsaný s upřímností, takže zajímavé nahlédnutí do hlavy někomu jinému. A krásná ukázka toho jak nás můžou naše myšlenky brzdit a házet nám klacky pod nohy. Zaujal mě i pohled do pro nás netradiční kultury.
Pokud se chcete něco čtivě dozvědět o józe a jich základních principech, pokud tušíte že jóga není jen cvičení ale cesta, po které se může vydat každý, knížku můžu jen doporučit.

Sandalkar
21.03.2024 4 z 5

Zacatek me dost vydesil. Bylo to jako slohove cviceni stredoskolacky, postupne se ale styl sjednotil a kniha mi prinesla zamysleni.

"Zkratka lidove receno, mam z toho vseho pulky tak stazene, ze kdybych mezi ne dala kokosovy orech, kterych je zahrada asramu plna, snad ho rozlousknu."

Chamaedrys
06.09.2022 4 z 5

Kniha pro mne byla příjemným překvapením.

Trochu jsem se obávala, že půjde o jednu z mnoha knih typu "ráno jsem se vzbudila, rozhodla se změnit svůj život a teď si lítám na obláčku a vy můžete také", kterých se teď vyrojilo všude plno.

Jedná se ale o citlivou zpověď o hledání sebe sama a životní cesty. Podáno čistě, prostě.

Oceňuji reálný náhled do dějí v ášramu a studia jógy.

Knižní novinky (27. srpna - 9. září)

27.08.2018

Kniha Deník moderní jogínky v seznamech

v Mé knihovně60x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

jóga

2018  81%Deník moderní jogínky