Hypnotizér přehled

Hypnotizér
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/115507/bmid_hypnotizer-e5o-115507.jpg 4 6173 6173

Štokholmského lekára Erika Mariu Barka privolajú v noci k naliehavému prípadu ťažko zraneného chlapca. Jeho otca, stredoškolského učiteľa Andersa Eka, matku Katju aj päťročnú sestru Lisu našli mŕtvych. Brutálny vrah ich dobodal nožom. Prežil len pätnásťročný Josef. Kriminálny inšpektor Joona Linna predpokladá, že páchateľ plánoval vyvraždiť celú rodinu. V nebezpečenstve sa tak ocitá aj Josefova staršia sestra Evelyn. Komisár chce dôležité informácie o prípade získať od zraneného chlapca pomocou hypnózy. Podujme sa na to doktor Bark a nechtiac tak spustí reťaz ďalších nečakaných udalostí. V hypnóze sa totiž Josef prizná, že hľadaným vrahom je práve on! Dá sa hypnóze, tejto netradičnej a mnohými aj neuznávanej metóde, veriť? A má mladík na svedomí aj ďalšie kriminálne činy – pokus o vraždu, únos Erikovho syna Benjamina? Román Hypnotizér vás od začiatku do konca udrží v napätí a milovníkom kriminálneho žánru poskytne ozajstný čitateľský zážitok. Jeho pokračovanie vyšlo pod názvom Paganinikontraktet (Paganiniho zmluva).... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Ikar (SK)

Hypnotisören, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hypnotizér. Přihlašte se a napište ho.

tereziehl
09.11.2024 2 z 5

Audiokniha

Tohle asi nebylo nic pro me. Poprve jsem dala sanci Keplerovi a jeho severskemu krimi, za me to bylo ale natahovane a protkane snad tisicem nesourodych linek. Moc se mi to nelibilo, vcetne rozuzleni. Mam spoustu nezodpovezenych otazek a zaroven me odpovedi na ne tolik nezajimaji. Nedokazala jsem udrzet pozornost na vsech drobnych souvislostech, ktere spolu stejne nesouvisely. Hlas pana vypravece byl osvezujici a myslim, ze k pribehu velmi sedel, vadilo mi ale, jak emoce kazde postavy zahral vicemene stejne a pro me celkem neprijemne. Bud zbytecne vybusne nebo zvlastne ufnukane.. Asi Keplera necham jinym. :)

martianekk
30.10.2024 5 z 5

Skvělý psychothriller od Keplerových. Miluji tajemné severské kriminálky a zde bylo opět napětí, mystično, skvělý Joona Linna a dramaticky napsaný příběh s neočekávaným rozuzlením.

NelushkaM
21.10.2024 5 z 5

Jsem ráda, že jsem touto knihou začala sérii úžasných a napínavých knih. Doporučuji přečíst všem milovníkům severských detektivek!

I paranoidní osoby může někdo pronásledovat.

Kniha Hypnotizér v seznamech

v Přečtených9 974x