Lovec králíků přehled

Lovec králíků
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/351924/bmid_lovec-kraliku-rlL-351924.jpg 4 3375 3375

Joona Linna sedí už dva roky ve vězení s vysokou ostrahou. Nyní ho však odvezli na tajnou schůzku. Po vraždě švédského ministra zahraničí totiž policie potřebuje, aby jí pomohl vypátrat a zastavit pachatele, který nejspíš plánuje další vraždy v politických kruzích. Policie pracuje s verzí teroristického pozadí případu, Joona však tuší, že oběti, kterých bude brzy přibývat, spojuje cosi jiného… On i Saga Bauerová musejí pracovat v utajení a proti rozkazům svých nadřízených, aby vraha zastavili dřív, než bude příliš pozdě. Hříčka osudu nečekaně postaví do centra dění populárního kuchaře Rexe Müllera. Ten má v úmyslu poprvé se postarat o svého syna Sammyho, kterého dosud zanedbával. Avšak místo tří týdnu poklidného soužití je čeká děsivý boj o život. Až se z vašeho telefonu ozve dětský hlas odříkávající básničku o deseti malých králících, dejte se na útěk, protože právě tu před smrtí slyšely všechny oběti Lovce králíku.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Host

Kaninjägaren, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lovec králíků. Přihlašte se a napište ho.

veronica 01
předevčírem 4 z 5

Joona Linna is back!!!

Ano, je to klasický Joona Linna, takže je to místy opět poněkud přitažené za vlasy, ale je to pořád stejně čtivé. Kromě jedné slepé uličky příběh rozhodně neplýtvá papírem a tempo je příjemně svižné.

Z celkového rozuzlení jsem byla vážně překvapená. Jen ten konec je možná až moc prodlužovaný. Ke konci mě štvalo nelogické chování Sagy Bauerové.

Hodně mi vadilo popisování násilí na zvířatech. Mám doma králíka, takže je to asi pochopitelné :)

Nicméně, i když se mi kniha líbila, tak si dám chvilku od této série pauzu. Ale stejně by mě zajímalo, jak to dopadlo se Sofií...

martianekk
30.10.2024 3 z 5

Další Keplerovic vysoce kvalitní kniha. Úžasně komplikovaný, napínavý a psychologicky propracovaný thriller. Celá série pro mě nemá chybu.

Ivajda
29.10.2024 5 z 5

Poslouchám tuhle skvělou sérii v podání pana Rímského a jako vždy jsem spokojena. Díky jeho hlasu je dílo podle mě pozvednuto ještě o level výš. A že je to dokola? Mě naopak baví hádat, kdo z postav bude tentokrát ten padouch, ani teď jsem nebyla příběhem zklamaná.

20 nejčtenějších knih Čtenářské výzvy 2017

11.01.2018

10 právě čtených knih podle uživatelů Databáze (červenec)

17.07.2017

Aktuální stav Čtenářské výzvy 2017

06.07.2017

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Ocenění knihy (1)

2017 - Český bestseller (Překladová beletrie pro dospělé)

Kniha Lovec králíků v seznamech

v Přečtených5 403x