Stalker přehled

Stalker
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248677/bmid_stalker-248677.jpg 4 4321 4321

Bez Joony Linny je policie bezmocná. Před devíti lety byl pastor Rocky Kyrklund odsouzen za brutální vraždu a svěřen do psychiatrické péče. Z události si nic nepamatuje — od tragické autonehody trpí opakujícími se výpadky a ztrátou paměti. Ve stejnou dobu, kdy se Rocky Kyrklund znovu vrací do společnosti, někdo policii pošle video ženy v okně. Následujícího dne je žena nalezena mrtvá. Brutalita vrahova útoku vyšetřovatele dovede k Rockymu Kyrklundovi. Policii přijde další videonahrávka. Nikdo nerozumí tomu, co se to děje. A Joona Linna více než před rokem zmizel. Skoro všichni si myslí, že je mrtvý. Skoro všichni.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Host

Stalker, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stalker. Přihlašte se a napište ho.

veronika8887
17.12.2024 4.5 z 5

Moje první kniha od Larse Kaplera. Měla jsem ji doma v knihovně 2 roky. Neměla jsem zrovna nic po ruce tak jsem po ní sáhla. A nelituji !! Kdybych to věděla tak už mám celou sérii za sebou. Děj ze začátku takový klasický jak u detektivek bývá. Ke konci mě několikrát spadla brada. Určitě začnu od prvního dílu. Vřele doporučuji.

martineden
24.11.2024 4 z 5

Tuto sérii nečtu úplně popořadě, musím to napravit. Hrozně jsem se u tohoto dílu bála, doporučuji nečíst večer a nebýt sama doma. Skvělé

martianekk
30.10.2024 5 z 5

Neskutečně napsaný psychothriller se skvělou zápletkou. Mám v oblibě komplikované kriminálky a u dvojice Kepler jsem zatím “nešáhla vedle.

50 nejčtenějších knih minulého roku (2016)

17.01.2017

Novinka Larse Keplera - Playground

25.08.2016

„Záhady existují jen tak dlouho, dokud je nezbavíme všech nereálných nánosů.“

„I ta sebemenší volba před námi otevírá tisíce nových dveří a stejně tolik jich zavírá.”

Kniha Stalker v seznamech

v Přečtených6 972x