Stalker přehled

Stalker
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/268202/bmid_stalker-268202.jpg 4 4380 4380

Detektiv Joona Linna série

Policii někdo pošle krátké video, natočené přes okno, na kterém si neznámá žena obléká punčocháče. Následujícího dne je žena nalezena mrtvá. Brutalita vrahova útoku dovede vyšetřovatele k pastorovi Rockymu Kyrklundovi, který byl před devíti lety odsouzen za násilnou vraždu k nařízené psychiatrické léčbě. Sám si ovšem z události nic nepamatuje - při autonehodě utrpěl vážné poškození mozku, projevující se silnými výpadky paměti. Zatímco však Rocky dosud pobývá na uzavřeném psychiatrickém oddělení, policii přijde další videonahrávka. Nikdo nerozumí tomu, co se děje, ovšem komisařka Margot Silvermanová je přesvědčená, že se jedná o sériového vraha. A Joona Linna před rokem zmizel. Skoro všichni si myslí, že je mrtvý. Skoro všichni.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Host

Stalker, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stalker. Přihlašte se a napište ho.

Mušketyrpepa
07.03.2025 4.5 z 5

Dějově vynikající moc pěkné čtení

mila2411
30.01.2025 4 z 5

První knížka série, trošku mimo pořadí, ale pak už načteno vše... nejvíce si pamatuji, že jsem se po ranním poslechu při cestě do práce bál v tamné chodbě :-) Každopádně dobrá, drsná a ponurá kniha!

Teddy2023
16.01.2025 4 z 5

V pětce se zabíjí, jak na běžícím pase...tady se Kepler věnuje syndromu "oidipovskému" - zatím asi nejlepší ze všech :)

50 nejčtenějších knih minulého roku (2016)

17.01.2017

Novinka Larse Keplera - Playground

25.08.2016

„Záhady existují jen tak dlouho, dokud je nezbavíme všech nereálných nánosů.“

„I ta sebemenší volba před námi otevírá tisíce nových dveří a stejně tolik jich zavírá.”

Kniha Stalker v seznamech

v Přečtených7 065x